Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baltával Ébresztő

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába a civilek tiltakozása, a budapesteik 80%-ának ellenérzése a Liget beépítésével kapcsolatban, mire észbe kaptunk, a Fideszben már le is osztották egymás között a koncot. 250 milliárd forintról van szó...
A Homeland nyolcadik évadának utolsó két része tele van Magyarországon forgatott jelenetekkel, mert Budapest már megint Moszkvát játssza el: benne van a Vár, Claire Danes parókában szaladgál a belvárosban meg a Keleti pályaudvaron, és feltűnik az Óbudai-sziget K-hídja is. Az első részben feltűnő…..
Miközben a világ talán legkomolyabb hangvételű híradója, a BBC News at Ten című műsora ment, a híreket olvasó Sophie Raworth mögött olyan képek kezdtek futni, amelyek eléggé elterelték a műsor 3,8 millió nézőjének figyelmét. A stúdióban ugyanis az egyik, a kamerabeállításban is látszó kollégának…..
Baltával Ébresztő 2017.08.09 12:44:41
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Offred az USA-ban élet nyugalomban, amikor kiborult a bili, a társadalom összeomlott, a terrorizmus és a környezetszennyezés kezelhetetlen szintre jutott és jött a totalitárius állam, amiben a kevesek a piramis tetején ülve erőszakkal uralják a többeket. A vezetők sem tudnak viszont mit kezdeni…..
Baltával Ébresztő 2017.03.24 16:41:32
@gohsa: A "lipsi" jelző a "libsi" kifejezés dehonesztáló változata.
Baltával Ébresztő 2017.03.24 16:42:35
@Punxsutawney Mormota: Na látod, pont ez az , amit apád csinált anyáddal, és egy olyan tróger majom lett az eredménye, mint amilyen te vagy.
Egyik lehetőséget sem zárnák ki – meghallgatva a március 15-i beszédét, ám az elmebetegség mindenképpen a jóindulatúbb megközelítés. Orbán megint olyan háborúkat vizionál, amelyek nem léteznek. Kérdés: valóban hiszi-e, amit mond, vagy csak hatalmat (és pénzt) akar, bármi áron...
Baltával Ébresztő 2017.03.17 13:51:23
@morpho: lehet a valóságot Orbán lázálmának beállítani, de ezzel csak magad tudod megnyugtatni, másra nem jó.
Baltával Ébresztő 2017.03.17 13:52:08
@teleorman: alapvetően igen.
Baltával Ébresztő 2017.03.19 21:54:26
@lényeglátó: Engem meg Orbán gyíkká is változtatott. De már elmúlt.
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..