Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TéeS

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, egy teljességgel szubjektív hangvételű kritika magánvélemény következik, amely a "komoly" olvasóink jó részét fel fogja háborítani! Kimondom kereken: álláspontom szerint a 2004-es keltezésű, a maga idejében jókorát bukott Euro túra a legjobb amerikai vígjáték, ami…..
Jump scare-rel ijeszteni a hülye is tud. Mégis pont ezek azok a pillanatai kedvenc horror filmjeinknek, amiktől a legjobban megijedünk, alias „megugrunk az ijedtségtől”. Lássuk a 10 legjobbat! Van valami mélységesen mazochista dolog abban, hogy az ember horrort néz. A félelem egy…..
Angliába jöttem Újratöltve 2012.11.11 22:48:31
Sokat gondolkoztam... Mi legyen a bloggal? Folytassam? Vagy ne? Sok helyről kaptam megerősítést - köztük sok ismeretlen olvasótól is- hogy hiányoznak a történetek.  Akkor kezdjük el... Valahol ott szakadt meg a "film" hogy elindultam Magyarországra... Nem írom hogy haza mert nem…..
Mostanában kezdem magam úgy érezni mint aki egy filmet néz... Sokszor keresem a választ, ezek a dolgok vajon tényleg velem történnek? Pillanatképek... ezek maradnak meg a napokból. Reggel felkelni, dolgozni, hazajövök és alvás, majd másnap ugyanígy folytatódik tovább... Persze…..