Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KocsogDopeman

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
KocsogDopeman 2012.09.19 20:59:04
@kanálwarrior: Nehez ugy, meg tuti paran megprobalnanak visszaelni vele, de kozelebb lenne az igazsaghoz, es biztos ki lehet talani a rendeletet, torvenyt. Pl max ket gyerekig adnam, es a gyerek vegzetseghez kotnem, nalam pl ez tuti masfeles szorzo
KocsogDopeman 2012.09.19 21:00:13
@imperial: Ki akar szamurajkardot a nyakahoz minimalberert cserebe?
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
polbiznisz Köszi, DopeMan! 2012.09.03 15:06:46
  Kedves DopeMan! Leszögezném, hogy jobboldaliként számos törekvéseddel nem értek egyet. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a közéleti szerepvállalásod hiánypótló! A te, és Bartos Cs. István kollégád* segítségével sikerült újra hiteltelenné és röhejessé…..
KocsogDopeman 2012.09.05 09:33:25
Óvatosan, tán kissé tartva az esemény kimenetelétől, érkeztünk a Milla által meghirdetett, Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük elnevezésű tüntetésre. Eleve már bajom volt az elnevezéssel is, na de ami a facebookos event felvezető szövegében volt, az már kiverte a…..
KocsogDopeman 2012.09.05 09:32:09