Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hashashashas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmentő ítélet a fővárosi bíróságon, avagy egy sajátos magyar politikai krimi lezárása A Fővárosi Törvényszék felmentő ítéletet hozott a 2010 októberében hivatali visszaéléssel megvádolt Molnár Gyula és Lakos Imre ügyében. Itt a közlemény akár be is…..
hashashashas 2012.09.04 22:45:05
@Mikrobi: Nem, tévedsz. Nem kicsit, nagyon. Ez nem a ti városotok, sosem volt az. Ez az itt dolgozó, élő, gyerekeiket nevelő emberek városa, akinek nem tetszik, hogy a fideszes önkormányzat milliárdos kötvénykibocsátással adósítja el a kerületet, aminek a fedezetéül iskoláink, kórházaink szolgálnak. Ez a kerület mintaszerűen működött korábban. Most oda jutunk, ahol a fideszes díszvárosok vannak. Az adósság nevű szarkupac a fejünkre nő. Ja, ezt ti, fideszes vezetők vettétek fel. Újbuda továbbá azoké, akiknek nem tetszik, hogy a választások óta nincsenek fejlesztések. Minden leállt.
Kedves mikrobi, olyat nem mondnunk, hogy "a város pénzének a sunyi átjátszását." Az "a" névelő teljesen felesleges. Arról nem is beszélve, hogy állami pénzen az egyház jobboldali propagandát folytat. Ez sem tetszik. Nagyon sokaknak nem tetszik. Meg az sem, hogy a a helyi Fidesz szinte minden rendezvényt a Kopaszi gátra szervez, de mocskolja az előző vezetést, amelyik az európai szintű szabadidős környezetet kialakította. És kedves Mikrobi, még egy apróság. Ez nem Hódmezővásárhely. Ha most lennének a választások, csúnyán leszerepelnétek. Elhiszem, hogy elkezdtetek félni. A java csak most jön.