Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évi mondta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy változások vannak a közvetítőállásban, Csárli nincs, mert nem bírja az esőt, vannak viszont helyette vuvuzellák az asztalon, ismeretlen okokból. Az engem egyre inkább Dumb és Dumberre emlékeztető Balázs és Jani maradt, a legnagyobb sajnálatomra, és bejelentik, hogy az idő…..
Évi mondta 2014.10.11 10:36:02
@LoLa: félek, nem váltották le, mintha azt olvastam volna az elején, hogy váltásban tolják.
De Candy totál kárpótolt az előzőekért. régi szép House-os idők villantak fel bennem. :) Köszi. :)
Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a termékmegjelenítés műsorszámot tartalmaz! - akár ezzel a figyelmeztetéssel is kezdhetné a Fem3 a Shopping királynők című műsorát, amiben annyi márka neve, logója tűnik fel, hogy a civil szereplők mellettük biodíszletnek tűnnek. Ezzel…..
Nem tudom, hogy eddig Önök közül mennyien hallottak a Palancsa Dorottya - Kiss Zsolt párosról? Vajon mennyien tudnák megnevezni a sportágukat, amiben most kiemelkedőt alkottak? Ha annyit segítenénk, hogy ők lettek az adott sportág első magyar világbajnokai, akkor talán - hozzám…..
A Földet teljesen új szemszögből mutatja be egy dokumentumfilm a Spektumon. John Downer természetfilmes hat részben hat kontinenst jár be - madártávlatból. Nem egyszerű légi felvételekről van szó, hanem igazi madárvonulásról, melynek során vadludakhoz, kondorkeselyűkhöz,…..
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
Egyik kedves olvasónktól kaptunk a tippet, miszerint Káposztásmegyeren van egy büfé, ahol az egyik legjobb burger kapható a városban. Most arról ne beszéljünk, hogy ezt mondani mekkora divat mostanság, valamint ha mindig kaptam volna egy ezrest, ahányszor ezt hallom, akkor milliomos…..
A Feleséges epizód. Kékmacska érkezik a királyság egyetlen limuzinján, a fehér hintón, ezúttal aranysárgába öltözve. Igazából eléggé bejön nekem Kékmacska, mert határozottan nőnemű nőnek tűnik, aki nő. Magam sem értem. Apakirály üdvözli, majd közli, hogy kisebb…..
Igazi szerel/mes/e van ma, ez a menő-Rumpi epizód végre. A hetedhétországontúli királyság palotájában az öreg király és vezérkara reményt vesztve várja a megmentőt, aki megnyerhetné nekik az ogre háborút. Barnabella kiscicaként kuporog apukája mellett, amikor kopognak az…..
Évi mondta 2012.11.06 13:27:07
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
Mint ahogy mi is megírtuk, a közmédia az olimpiával ellentétben a paralimpiáról csak felvételről és összefoglalókban tudósít. A Mozgáskorlátozottak Országos Egyesülete (MEOSZ) a hir24.hu-nak elmondta, a szövetség szomorúan tapasztalta a közszolgálati televízió…..
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..