Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realgeri

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballsznob Pepétleníttessék! 2013.03.04 10:35:01
Mégis mitől frusztrálhatta ennyire a tehetetlenül guruló chilei? Hogy vissza kelljen fordulni átugortában, hátha jól koponyán lehet stoplizni a rohadékját. Biztos van valami lelki oka az időről-időre kitörő gyilkos, alattomos taposási dühnek. Valahol egy rendelőben…..
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
realgeri 2012.09.20 15:47:46
Mindig gyorsabban ver az ember szíve,amikor a Sevilla ellen szállunk hadi sorba.A nehéz meccs mindig előre borítékolható,ám viszont az előző évek nem ezt bizonyítják.Idegenben 2 évig egy hatossal ajándékoztuk meg a Ramón Sanchez nézőit,és ez most egy álommal megegyező…..
Real Madrid C.F José igazol! 2012.09.14 23:59:36
Asszed nem figyelem a piacot?? A Real Madrid az idén a megtakarításra fektette a hangsúlyt és arra,hogy véglegesített kerettel vágjunk neki a szezonnak.Akire a vég keze már lenyúlt José hagyta elmenni,de a pénzel óvatosan játszva igazolt játékosokat köreinkbe. Mint egy anya......…..
Elsőnek jelentkezek a blog saját kvízével,melyben szeretném megtudni mennyit tudtok a csapatról.Csak alap kérdéseket teszek fel,nem szívatok senkit olyanokkal,mint hogy ki ellen lőtt gólt Raúl a 140. bajnokiján.De persze mivel a kérdések egyre csak fogynak ,mindig nehezebb lesz,de…..
A legrangosabb kupasorozat(mint mindig),újra elindul,és mivel tavaly a bajnoki serleg a mi kezünkben landolt,ezért egyből feljegyeztek minket arra a listára,mely a Bajnokok Ligája résztvevőit tartalmazza. Sose lehet könnyű ellenfelekre számítani,de biztos hogy nem úgy voltunk…..
Ronci padlón? A Real Madrid portugál csillaga,Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a csapatnál?A Granada elleni dupla ünneplésének elhanyagolása,és hogy azt nyilatkozta hogy nem boldog,ezt feltételezi.De mi állhat ennek hátterében?Ezt csak ő,és Mourinho tudja,de azért próbáljunk…..
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
Fárasztó előszezon,nem túl biztató kezdet,és két El Clasico.....,nézzük mi történt azóta,amióta a kedvenceink rekordpontszámmal vitték haza a bajnoki serleget. Előszezon: Sajnos a fiaink nem túl sok kikapcsolódásban részesültek,gondoljunk csak az Európa Bajnokságra,vagy az…..