Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rékacicus

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A One ok rock énekese ..
One Ok Rock Deeper deeper (Mélyebbre és mélyebbre) Még egy lépés előreTúl, túl, túl sokáig tartMindig csak ásniGyerünk, gyerünk, gyerünk, csináldBárhol vagy, csak indulj elBárhova mész, körbe-körbe járVisszatér oda, amit ismerekMinél mélyebbre és mélyebbre…..
One ok rock  Deeper deeper   Another step upIt's takin' takin' takin' takin' longAlways diggingIt's gettin' getting' getting' get it onWherever you stand just start to walkEverywhere you go goes round and roundIt's coming back to what I know The deep deep deeper we goFeeling alone, but it's…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Kedves, kitartó Barátaim!Végére értem a LOVESSENCE megírásának.Nyugodtan higgyétek el, bár magam is alig hiszem.Most még fésülgetem egy kicsit.Közben a családom olvasgatja, várom tőlük az első komolyabb kritikát, mert én már annyira benne vagyok , hogy fogalmam sincs, minden a…..