Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toby Lerone

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkesz ellenőrök dolgoznak a Batthyány térnél? Naiv tömegközlekedőt minden ok nélkül basztatni kezdték, amikor felmutatta a bérletét: A sztori röviden,amit a BKV ügyfélszolgálatnak is megírtam: A mai napon (január 9-én) 13 óra után a M2-es metró utaztam. A Batthyány…..
Toby Lerone 2013.01.10 13:06:21
@stillmatic: Az sem rossz ötlet csak tanulják meg tisztelni az utasokat.
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Toby Lerone 2012.12.12 15:43:25
Toby Lerone 2012.12.12 15:52:00
@dr.pupak30: Így van. A kedvencem amikor nagy arccal kimegy valaki Angliába, hogy ő majd meggazdagszik és nyugati életet él, aztán 1-2 (max) év után nyüszítve jön haza, hogy folyton hideg van és megunta, hogy két évig csak mosogatott. Na ebből van rengeteg. Mert kint sem spórol / rak félre a gyökér, mert az első fizetésből plazma TV-t kell venni.
Juj de jó ez a blogolás! Juj de nem jó!...
A különböző nagyáruházak gyakran csábítanak minket akciókkal, melyekkel arra ösztönöznek, hogy minél többet vegyünk egy termékből, cserébe alacsonyabb egységárat ígérve. Egy kutatás azonban arra figyelmeztet, hogy nem árt odafigyelni, mit emelünk le a polcról. Kettőt…..
Na akkor fogadjuk el, hogy az értelmetlen törésteszt a mobilos sajtó Gangnam-style-ja, vagyis lehet jól csámcsogni rajta, ellenben nem sok hiteles, a rendeltetésszerű készülékhasználat során hasznosítható ismeretanyagot szolgáltat. Ezúttal a Macweekend ítélt halálra egy…..
Határátkelő Magyar vagyok itt is 2012.11.13 06:54:00
Jó régen jártunk már Lengyelországban, úgyhogy itt az ideje, hogy Varsó felé vegyük az irányt. Már csak azért is, mert (mint Lengyelmagyar írásából kiderül) a lengyelek nem kapkodják el az életet, amit Pató Pál úrhoz méltó tempóban élnek. „Miért Lengyelország? Mert…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Toby Lerone 2012.11.08 21:00:30
@lexicus: Erre szerencsére példát is tudok mondani. Egy ismerősöm egy szaros OKJ műkörömépítő tanfolyamot csinált meg, csak mert szeretett ezzel foglalkozni. Nem cicababa, teljesen normális lány, aki egy irodában dolgozott és ez volt a hobbija. Itthon kb 60-80e forintot kereset 1 éven át, majd kiment Dublinba ezzel a szakmával elhelyezkedni. Két éve van kint és saját üzlete van már lassan 6 hónapja. Ha valaki ezt megcsinálja itthon, annak kezet csókolok.
Toby Lerone 2012.11.08 21:12:35
@Viktus: Nem kell mindenkinek professzornak lennie. Aki az egyszerű hobbiból üzletet csinál, az jár a legjobban, mert amellett, hogy szereti is csinálni a munkájának is tekintheti. Az ilyen emberek csinálják a legjobban. Erre mondják, hogy "sosem kell dolgoznia" mert a hobbijából él meg.
Toby Lerone 2012.11.08 21:26:37
@Viktus: Akik ezzel szeretnek foglalkozni és ha az ember körbenéz akkor van rá kereslet.