Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belidzs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
belidzs 2006.09.29 19:44:38
"A Fővárosi Választási Bizottság elmarasztalta a kormánypártokat, akik "Tarlós István nem tudja" című kiadványukban a Fidesz és a KDNP által támogatott független főpolgármester-jelölt alkalmatlanságát bizonygatják. Az SZDSZ egy telefonos közvélemény-kutatásában Tarlós István és a Jobbik kapcsolatára hívták fel a figyelmet. Az SZDSZ szerint ők csak a valóságot állítottak.


Nem állítottak valótlanságot és nem rágalmaztak - kommentálta az InfoRádiónak a kisebbik kormánypárt egyik vezetője a Tarlós István elleni kampánytevékenységüket.

A "Tarlós István nem tudja" című, az MSZP és az SZDSZ fővárosi szervezete által kiadott kiadvány szerint Tarlós István nem alkalmas főpolgármesternek, nem tudja irányítani Budapestet.

A 16 oldalas színes füzetben a jelenlegi III. kerületi elöljáró nyilatkozatait, és néhány kiragadott óbudai élethelyzetet állítanak szembe a főpolgármester-jelölt mostani elképzeléseivel. A kampánylapot a Fővárosi Választási Bizottság elmarasztalta.

Az InfoRádió által megkérdezett szabad demokrata politikus szerint nem a lap tartalmával volt a baj.

Közvélemény-kutatás mint kampányeszköz

Tarlós Istvánról telefonos közvélemény-kutatást is készíttetett az SZDSZ, amelyben - kérdés formájában - arra hívták fel a figyelmet, hogy a Jobbik is támogatja a független főpolgármester-jelöltet.

A kisebbik kormánypárt illetékese erről is azt mondta, hogy igaz. Ellenben szemen szedett hazugságnak tartotta az SZDSZ-re vonatkozó kérdezősködést.

Ugyanebben a határozatban a testület eltiltotta a Fideszet, a KDNP-t a Megújuló hagyományok, program a hegyvidékért című kiadvány terjesztése általi jogszabálysértéstől.

Hasonló döntés született az MSZP Négy év 99 érv a hegyvidékért kiadvány ügyében."

www.inforadio.hu