Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidtoltesy

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem mindegy, hogy miként prezentáljuk alkalmazásunkat! Tévhit, hogy egy app-ről nem készülhet, vagy felesleges készíteni termékfotót! A prototípus grafikai tervei vagy a már kész alkalmazás képernyőmentései sokkal könnyebben érik el a kívánt hatást, ha olyan…..
A napokban a thehub.hu co-working irodájában került megrendezésre (tudtommal) az első olyan hazai meetup, mely kifejezetten az eyetracking témájával foglalkozott. Nagy érdeklődéssel léptem be az épületbe, hisz az usability a szívem egyik csücske, és az eyetracking kiváló kutatási…..
Magyar nyelvű alkalmazásokra kétség kívül szükség van a hazai alkalmazásáruházakban, de nem mindre van egyforma igény. Vannak olyanok, melyek kevésbé, és vannak melyek nagyon is érdeklik a hazai felhasználókat. Sok hobbi/kezdő mobilalkalmazás-fejlesztő már csak a szűkös…..
Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy ha mobilalkalmazás fejlesztésébe fogunk, először mindent érdemes papíron megterveznünk, mielőtt akár egy sor kódot is írnánk, hisz a gondos előrelátás rengeteg időt és kellemetlenséget megspórolhat nekünk. Rajzolni kell! Megkönnyíteni a…..
Bár őszintén szólva a grid téma kapcsán arra számítottam, hogy a hazai webdizájnerek, sitebuilderek közül 3-nál többen elmondják szakmai véleményüket, és ezzel egy elég fontos alapkérdésben láthatunk tisztábban, végül ez mégsem következett be. Igaz ugyan, hogy páran…..
davidtoltesy 2012.09.04 11:58:10
@viteez: Az Evernote-ot én is használom. Ez az egyetlen egy ami megmaradt a többi közül. Van még pár hasznos megoldás de igazán egyik sem válik be huzamosabb ideig mert lanyhul a figyelem, lazul a fegyelem és szétesik az egész. De az Evernote a legjobb alkalmazás amit az utóbbi pár évben használtam. Én már mindent abban tárolok és a tag-eknek hála tényleg könnyebb a használata. Projekteknek, témáknak pedig külön jegyzetfüzeteket lehet benne létrehozni.