Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. félázsiai Baltás Orbán

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves gyermekek, az első lecke: hazudni nem szabad, mert azzal elveszítjük a bizalmat, és az rossz. Nem hazudunk szavazatokért sem, vagy ha mégis, utána nem dicsekszünk, hanem szégyelljük magunkat. Amikor tönkreteszünk valamit, nem mondjuk, hogy épp…..
dr. félázsiai Baltás Orbán 2012.09.03 23:17:12
@Anti Anyag:

Mármint Matolcsyra, Hoffman Rózsára, Pintérre meg Martonyi professzorúrra gondolsz, akik mind az MSZMP tagjai voltak? Vagy Orbánra, Kövérre, Deutschra akik meg KISZ-esek?
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
dr. félázsiai Baltás Orbán 2012.09.03 20:02:52
@Failer:

Az általad leírtaknak egészen konkrétan melyik pontja menti fel Magyarország miniszterlnökét a történtekért? Vagy érvelésed szerint amit Kim Jong Il-nek szabad volt, azért innentől kezdve Orbánt sem szabad megszólni?

Továbbá te hogy magyaráznád meg azt a kínzó kérdést, hogy az elmúlt 8 évben vajon miért nem engedtük haza ezt az embert, pont most pedig miért engedük el mégis? Valami oknak kell lennie...

Még egy kérdés: mi lenne az a cselekedet a kormány részéről, amit már a te gyomrod se venne be? Létezhet egyáltalán ilyen?