Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freyja

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látom őt az asztalánál az aktái fölött a mindennapokban. Ahogyan ítél, döntést hoz, elmélyül, gondolkozik. Látom összeráncolt homlokkal néha tehetetlenül, ahogyan végre ott van, ahol úgy hitte mindig is szeretett volna lenni: a helyén. Látom őt ahogyan emlékeibe tekint és…..
LauraManga Laura Manga 2010.03.17 17:00:00
Támogasd a magyar gazdákat! Íme a legújabb méz árusítások kezdete a gazdapiac.com-on. Ha Te is szeretnél egy ilyen dobozt kitenni a blogodra az oldaldobozba, ezzel segítve a magyar gazdákat, kattins ide Ha pedig van az ismerőseid között termelő, hívd fel a figyelmét rá, hogy van…..
jééé...hogy eltűntem...ki ez a lány itt a blogomban? ..
Hogyan tűnt el? Nem tudom pontosan. Lehet hogy egyik pillanatról a másikra,lehet hogy lassan ahogy a vízcseppek görögnek le a bőrön,egy hosszú folyamat következtében. Egyszer csak azt vettem észre hogy elveszett, nincs többé, hiányzik.Látom őt ahogy buborékot fúj,…..
Persze a fanyar nem olyan mint a keserű. A grapefruit is fanyar,mégis szeretjük. Nem egyértelműen mar,csak egy kicsit húzza össze a szám...a szívem.Kicsit facsarja csak meg,aztán elmúlik. De az ízére emlékezem,mindig.Nyers vagyok.Mindenkivel,válogatás nélkül.Feszültség…..
A hangulatom,akár a tenger,annyira hullámzó...csak tudnám mitől,meddig és miért.szombaton találkozom Leventével,a szakítás óta először.visszaszámlálok.napokat,órákat,perceket,neveket és emlékeket.búcsú szele.fanyar...
Hogyan válhatsz nagy íróvások jó csajt meg kell kefélnedés néhány kiváló szerelmes versetis meg kell írnodaz esztendők ne izgassanakés a fel-felbukkanó új tehetségek secsak nyakald a sörtminél többetés hetente legalább egyszermenj ki a lóversenyreés nyerjha csak…..
Ismeretlen,beazonosíthatatlan érzések,keveredés,eltévesztés,káosz.Azt hittem ez már nem érhet utol még egyszer,azt gondoltam elég volt egy életre megtanulnom belőle hogy mit jelent az önbecsapás. Úgy hittem nem lesz még egy ember aki miatt képes lennék szemrebbenés…..
Ki gondolná,de ismét úton vagyok otthonról hazafelé.:) Tegnap születésnapoztunk a kis családommal,nagyon jó volt velük lenni,egyre inkább szeretek hazatérni amióta -hellyel-közzel- önállósodtam és a saját lábaimon állom a talajt. Egyszerűen jó belépni az almaillatú…..
Soha nem voltam még olyan közel a csillagokhoz mint tegnap éjjel...Tűzlépcsőn sem másztam fel egyetlen háztetőre sem eddig még soha,és szerelmes sem voltam két óránál kevesebb ideig senkibe.:)Csodálatos éjszaka,csillagok,szívdobogás,felemelkedés,minden.Hihetetlen...
Fájdalom kezében ajándékkal Est 2008.09.17 11:50:00
A tegnapi jó kis szaladgálós napnak barátkozós-beszélgetős-nyugizós vége lett. A fehérboralmalé még mindig itt a legfinomabb,legyen a hely akármennyire új is.:)És nekem van a legédesebb társaságom a világon. (L)..
Egy szórakozóhelyről tartottunk hazafelé,ahol egy diákcsere program keretében a hely tele volt ázsiaiakkal. Néhányan leszakadoztak tőlünk útközben, a japán és koreai fiúk egymásba karolva kacskaringóztak a főutcán keresve a legközelebbi még nyitva tartó helyet.Én egy lánnyal…..
A hét akár egy drogvízió,felfoghatatlan álomcsapda. Ahhoz hogy megértsem mennyire valóságos volt,muszáj volt hazajönnöm.A lakásba belépve ismét mindenhol az Ő jelenléte fogadott.Az étkezőasztal,a fürdőszoba,az ágy,az erkély.Mintha most is itt ülne mellettem és újságot vagy…..
Megelőztem és elébe rohantam a félelmeimnek,még nem tudom helyesen tettem-e.Érthetetlen hogyan lehet valami egyszerre csodálatos és könnyfakasztó...érezni a bőrét,beletúrni újra a hajába,magamba szívni mindent ami Ő,és mindeközben sírni a fájdalomtól hogy újra…..
Itt vagyok,megérkeztem.Amitől a leginkább tartottam,észrevétlenül befurakodott az életembe.A közelség.Elfogytak közöttünk a biztonságomat oszlopként tartó kilométerek,és eljött az ideje annak hogy kimásszak a gondolkodást blokkoló üvegbuborékomból.A két élettér egymásba…..
Vért lélegzek. A földön fekszem és érzem a buborékok gyógyvízre emlékeztető fémes ízét a számban.Gyerek koromból rémlik még, mikor a  Balaton parti Tagore sétány mentén önfeledten ízlelgettük a forrásból felbugyogó vasban gazdag vizet.Most a nyál,a…..
Másfél hét telt el.Ha a gyökeres változásokat előidéző telefonbeszélgetéstől számítjuk,majdnem kettő. A napok ahelyett hogy tompítanák és radíroznák a lüktetést,egyre inkább csak felerősítik. Nincs változás,legalábbis nem tapasztalható.Egy eszelős kitartásával és…..