Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wgl

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
ProgBlog Ellenzékben a haza! 2012.09.29 01:27:30
„Ha a háborút választod, el kell szánnod magad arra, hogy győzz!” Bölcs Frigyes szász választófejedelem szavai a Luther c. filmből - 2003     Orbán Viktor azt mondta 2002-ben, a Fidesz számára vesztes választás után, hogy „A haza nem lehet ellenzékben!” – nos, ma a…..
Alaposan felkavarta a közhangulatot Magyarországon augusztusi posztom. Láthattuk, hallhattuk, olvashattuk: a csodálatos magyar B-közép szétfütyüli az izraeli himnuszt, mielőtt elénekelné saját nemzeti imáját. A meccs másnapján, Németh Péteren (Népszava) kívül, senki nem…..
Végre megtudtuk, mi a végső változata az új választási eljárásról szóló törvénynek. Reméljük is, hogy lezárul ez a hosszú vita – ahogy azt is, hogy a parlamenti elfogadása után a 2014-es választásokig nem fognak változtatni rajta, különös tekintettel az utolsó…..
Ma közleményben tiltakoztam az ellen, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a közterületi reklámkampány lebonyolítása érdekében folytatott zárt eljárásban csupán két, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég vehetett részt. A 20 millió forintos…..