Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mo_Nica

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi klasszikus már Tessely Zoltán, a kiváló államférfi vallomása, soha nem lehet vele betelni. Takarjátok el gyermekeitek szemét, már-már pornográfba hajló jelenet, ahogyan még a bajusz is beleremeg az őszinte csodálatba. Ide kattintva te is vele élvezhetsz.…..
Mo_Nica 2012.10.24 10:31:49
@viktororbanlookingatthings: khmm, izé...micsoda sima beszédű ember ez. Legalább hangnemben énekelt. Csak nem ének tanár volt?
"A rendőrség becslései szerint a Békemeneten több mint 150 ezren, a Milla tüntetésen csaknem 20 ezren, a Jobbik demonstrációján néhány ezren, a Demokratikus Koalíció rendezvényén több százan vettek részt." "... a Békemenet résztvevői megtöltik az Alkotmány utcát és a…..
Mo_Nica 2012.10.24 10:29:41
Fodor András könnyfakasztó, gyönyörű költeménye legyen az útravaló mindenkinek keddre. "Erős vár a Mi Istenünk! Talán azt izeni nekünk:Hogy maradjunk méltók arra, ahogy mellénk állt a bajba...Az első békemenetünk, megmentette, kit szeretünk:Mózesünket, Kossuthunkat, a mi…..
KG2000 vaslogikával vezet rá bennünket arra, hová is térünk vissza holnap: 1957. május elsejéhez. Ráadásul az EU időzítése hátborzongatóan közelít november negyedikéhez! "Ne haragudj, blogos, nem olvastam el, csak az első pár mondatát. A probléma ott van, hogy nem Orbán a…..
"Bélavári!Véleményem szerint súlyos hiba ha valaki nem politizál.Azzal is politizál ha ide ir ebben biztos vagyok.Azt megértem hogy valaki nem képes vállalkozni,de azt nem ha néhány szuper szakmája van akkor miért nem vállalkozik.Nem akartam megbántani,de az böki a csőrömet ha itt…..
Nekünk azért kétségeink vannak, hiszen pontosan tudjuk, kit illet a Szent Korona, ha a Jóisten nem segít, és a demokrácia helyett más típusú politikai rendszereket kell kigondolni. De ezen majd ráérünk később vitázni, most összefogásra van szükség! "Őfelsége I. Levente…..
Mo_Nica 2012.10.18 19:51:15
"Az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" oldal, a Szabadelvű Polgári Egyesület, az LMP, a 4K, a Szolidaritás, az MSZP, az SZDSZ, a JESZ, a Demokratikus Charta, továbbá Gyurcsány hívei és támogatói nagyjából leképezik - elsősorban - azt a budapesti liberális és szocliberális…..
Bizonyára mindannyian ismeritek egyházunk ezen alapvetését, de Pap János prédikációja is remekül rávilágít arra, hogy aki nem hisz bennünk, az bolsi, ballib, komcsi, szemét. A világ egyszerű. Ámen. "Bármennyire nem tetszik a bolsi kutyáknak magyarország megítélése egyre jobb…..