Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erik3_6

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
erik3_6 2012.09.03 13:10:21
@Turboá:

Szia!

Nem tudom mennyire követted ennek az autónak az épülését. Tudtommal (ha esetleg mégse így lenne Gábor kijavít) nem volt határidő, a határidő illetve a számláló akkor került elindításra mikor Gábor azt látta hétről-hétre hogy az autója félre van tolva és nem történik rajta semmi változás, illetve hogy mikor bejelentette hogy látogatásra érkezik akkor gyorsan 1-2óra alatt ide oda be lett pontozgatva egy két csődarab felszigetelőszallagozva egy futoműalkatrész stb... Ezek az előző írásokból és videókból ki is derül. Hiperintenzív Április mikor szintén semmi nem történt és társai után szerette volna ha az ő autója is készül (gondolom azt látta hogy más autók amik kicsi falatok készülnek, gondolom ezeken pénz is volt) ezért lett határidő. Aki csak egy picit is csinált bármi építést is tudta hogy ezt a határidőt lehetetlen betartani, illetve egy esetben lehetett volna ha vagy csak ezt csinálják vagy többen.
Ti hol tartanátok ezzel az építéssel 9 hónap után???

Sose vállalok e olyat amit nem tudok teljesíteni. Olyat sem vállalok el amihez nem értek. Illetve azt se szoktam ami tuti nem éri meg.

Erik