Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZenTech

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az már többszörösen nyilvánvalóvá vált, a Juventus egy új támadó leigazolását tűzte ki maga elé a nyári átigazolási szezon legfőbb céljaként. Sajtóértesülések szerint most új lehetőség nyílt az Öreg Hölgy előtt arra, hogy leigazolja a klub egykori, és a Paris…..
ZenTech 2013.04.08 10:13:46
@bianconeri_2007: A második mondatoddal teljesen egyetértek. Kétlem hogy meg tudnánk adni Ibrának azt a fizut amit kér, ha pedig megtennénk az sokak szemét szúrhatná a csapatban. Szóval én jelenleg ezt elképzelhetetlennek tartom.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
ZenTech 2013.02.19 15:42:43
@babo0410: Talán azért volt a Siena meccsen mert velük fogunk játszani?!?
ZenTech 2013.03.04 10:42:17
@Drughi Di Bianconeri: Mint már sokan sok helyen megállapították, a Celtic elleni meccset meghatározta a korai gól. Ami utána történt szerintem nem meglepetés.
Az hogy egy másik csapat ellen ez kevés lesz. Persze. Nyilván egy másik ellenfél más taktikát kíván, tehát egy ilyen összevetés teljesen értelmetlen. Ezzel a taktikával simán lehoztuk a meccset. Miért kellett volna máshogy játszani az előny tudatában. Ha kinyíltunk volna valószínű pont az lett volna a hiba.

Borítékolhatóan otthon is így játszunk. A Celticnek kell gólt lőni így nekik kell támadni. Szóval én most sem várok mást.
ZenTech 2013.03.11 07:33:24
@juve28adam: Jó hogy nem azt mondod hozzuk vissza Amauri-t. :)
Számára tökéletes közeg egy kis középcsapat. Nálunk ugyanúgy nem menne semmire mint anno.

Tökéletes forduló tökéletes eredményekkel.
Az idegenbeli elsöprő, 3-0 arányú győzelmet követően a Juventus megengedhette magának, hogy a pénteki, Napoli elleni meccshez képest öt helyen megváltoztassa a kezdőcsapatot, és a csapat nem is erőltette a játékot a meccs első felében, a torinóiak hagyták, hogy a Celtic…..
A Juventus nem kis meglepetésre újra ringbe szállhat a Fiorentina üdvöskéje, Stevan Jovetić kegyeiért. A lila klub állítólag olyan pontot is beletett a montenegrói szerződésébe, hogy nem igazolhat a Bianconeribe, de ez sem szegi kedvét Beppe Marottának, hogy megpróbálja a…..
ZenTech 2013.02.27 12:45:33
Juventus FC blog Conte nyilatkozata 2013.02.17 14:59:00
Antonio Conte úgy gondolja, hogy a csapat igen szoros időbeosztása is szerepet játszott a tegnap esti római vereségben, de egyben el is utasította, hogy ezen kifogás mögé bújjon. A Sky Italianak nyilatkozott a Mester a kiábrándító mérkőzés után. "A Fiorentina meccs kapcsán…..
A volt válogatott olasz középpályás úgy nyilatkozott a Juventus Glasgowban aratott 3-0 arányú győzelme után, hogy véleménye szerint BL-győzelem szempontjából csupán a Barcelona van jobb helyzetben, mint egykori csapata. Alessandro Matri, Claudio Marchisio és Mirko Vučinić…..
ZenTech 2013.02.14 14:13:17
@Apuleius: Szerintem a Barca ellen sem vagyunk esélytelenek. Megfelelő taktikával igen is meg lehet őket szorítani. Szívesen megnézném azt a meccset. :)
Tegnap a Celtic Parkba látogatott a Bianconeri, és nem titkolt szándéka volt, hogy egy nagy lépést tegyen a negyeddöntő felé. Nos, a 60 ezer zöld szurkoló mindent megtett azért, hogy csapatuk legyen az első skót együttes, amely bejut a legjobb nyolc közé, de ez sem volt elegendő a…..
ZenTech 2013.02.13 15:11:32
@ambrobert: Tehát a Te meglátásod szerint a gólokat nem szerzik a csapatok hanem kapják?

Szerintem pl az nem mázli hogy ha kihasználod az ellenfél hibáit vagy gyengéit. És a gólok általában hibából vannak. Így én ezt az eredményt ha lehet a meggondolt és taktikus játék számlájára írom és nem arra, hogy szerencsés eredmény.
Korán vezetést szereztünk ez rányomta bélyegét az első félidőre. Miért ne állhatnánk be kontrákra ha nálunk a vezetés?
Egy szó mint száz úgy játszottunk tegnap ahogy kellett.
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Celtic elleni idegenbeli Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre, amelyen várhatóan pokoli hangulat fogadja majd a torinói alakulatot a Celtic Parkban. Kwadwo Asamoah, aki hétvégén még az Afrikai Nemzetek Kupájának bronzmérkőzésén játszott Ghána…..
A hétfői sajtótájékoztatón a Celtic edzője, Neil Lennon beismerte, hogy együttesének nehéz dolga lesz kedd este, amikor a Juventus csapatát fogadja a BL kieséses szakaszában a legjobb tizenhat között. A skótok vezetője „nagyszerű csapatnak” nevezte a torinói alakulatot,…..
Antonio Conte 20 fős keretet hirdetett a Fiorentina elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen, a két klub közötti történelmi ellentét ismeretében, parázs hangulat várható. A sérüléséből lábadozó Giorgio Chiellini továbbra sem áll Conte rendelkezésére, míg Claudio Marchisio…..
A Bajnokok Ligája következő játéknapján, jövő hét kedden, rendkívül nehéz, parázs hangulatú mérkőzés vár az Öreg Hölgyre Glasgowban, a Celtic Park gyepén, ám Andrea Pirlo úgy véli, hogy csapatának nincs félnivalója. "Biztos vagyok benne, hogy őrületes lesz a Celtic…..
ZenTech 2013.02.06 16:20:07
@Tony.: Mondjuk ő. :)
Luigi Simoni úgy gondolja, hogy a nápolyi klubnak valós esélye van elnyerni a Scudettot a Juventus elől ebben a szezonban. Ugyan az Öreg Hölgy három pontos előnnyel vezeti a bajnokságot és ők a címvédők, Simoni szerint a második helyezett Napoli mellett egy jelentős érv…..
Az olasz Tuttosport szerint a Juventus Olaszországban játszó tehetségekkel szeretné megerősíteni a keretét a nyár folyamán. A Bianconeri januárban is egy top csatár leigazolásán dolgozott, ám nem sikerült Lisandro Lopezt Torinóba csábítani, így a vezetőség új átigazolási…..
ZenTech 2013.02.04 14:13:36
@babo0410: "Ezt az ide úgyis csak Pazzini fog jönni dumát hagyjuk már? Minden igazolási szezonban előjön, meg is jósoljátok, h jönni fog, azt még se! És szerintem a Milan nem is engedi lel, mert kell csere is!"

Hm, Peluso, Poli?
A Juventus hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy középpályása, Claudio Marchisio mintegy 7-10 napig nem áll majd a csapat rendelkezésére. Az olasz válogatott játékos a szerdai edzésen szenvedett kisebb sérülést a bal csípőjén, azt követően, hogy éppen visszatért…..
ZenTech 2013.02.01 14:59:16
@pedronegro: Most akkor középen mindenkit tudtunk pótolni és mégse (Asa)?

Amúgy igen. Pirlo, Asamoah, Chiellini nem pótolható. A többieket nagyjából lehet.
ZenTech 2013.02.01 15:26:30
@pedronegro: Ja bocs, én a középent úgy értettem hogy középpályán. Mindegy, egyetértünk. :)
A Juventus csapatának nyárig kell majd várnia azzal, hogy hivatalosan is megszerezhesse a Sampdoriát erősítő fiatal középpályás, Andrea Poli fele játékjogát. A két klub a januári átigazolási időszak utolsó napján ült tárgyalóasztalhoz, hogy megvitassák a játékos…..
A Juventus vezetősége a pletykák szerint azon ügyködik, hogy az átigazolási időszak utolsó perceiben Torinóba csábítsa a Parma csatárát, Ishak Belfodilt. A Tuttomercatoweb értesülései szerint Giuseppe Marotta és Fabio Paratici a Bianconeri mellőzött csatárát, Fabio…..
A Juventus kijelölte 21 fős keretét a Lazio elleni idegenbeli Olasz Kupa elődöntőre. A sérült Giorgio Chiellini továbbra sem áll Antonio Conte rendelkezésére, de a kisebb sérüléséből felépült Andea Pirlo és Sebastioan Giovinco, valamint az első mérkőzést eltiltás miatt…..
ZenTech 2013.01.30 09:18:11
@Brindza Levente: Miről beszélsz? Ne hogy már ne legyen valaki igazi szurkoló mert nem tartja az edzőt tökéletes embernek. Mindenki hibázhat senki sem tökéletes.

Én úgy látom, hogy mostanában sorozatosan hibákat vét. Ez tény! Ettől még nem azt mondom hogy alkalmatlan. Pusztán, hogy nem tökéletes, mint ahogy tavaly végig az volt és már én is elhittem hogy bármit tesz az tökéletes. Még sem az. Ennyi.
ZenTech 2013.01.30 09:40:45
@Brindza Levente: Azt eddig is tudtuk hogy Chiellini pótolhatatlan főleg a 3 védős rendszerben. Főleg úgy hogy nincs Asamoah sem. Akárki akármit mond, lehet támadásban nem ő a legjobb, de a védekezése létfontosságú. Főleg nagyobb meccseken.

Tavaly ha az kellett változtatunk a felálláson. Most ez nem így van.

De most hadd kérdezzek én. Miért nem játszhatott se Pogba, se Caseres?
Miért nem kezdhettünk 3 támadóval, ha egyértelmű volt hogy gólt kell lőni?
A Gio-Vuci kettős valahogy soha nem működött megfelelően. Jól láthatóan megnőtt a helyzetek száma, ahogy Q beállt közéjük.
ZenTech 2013.01.30 11:30:24
@Brindza Levente: Már ne haragudj, de a véleményét szerintem mindenki elmondhatja. Ha igaza van ha nem.

Az hogy Te elvakultan képes vagy elfogadni egy ember minden tettét a Te dolgod. Én nem ilyen vagyok. Ennyi.
A múlt heti 1-1 arányú torinói döntetlen után a felek Rómában találkoztak, hogy eldöntsék a döntőbe jutás sorsát. A csapatok a következő felállásban léptek pályára: Lazio: Marchetti - Ciani, Biava, Konko, Dias - Radu, Mauri, Ledesma - Hernanes (62. p. Lulić), Gonzalez, Klose…..
ZenTech 2013.01.30 11:23:17
@Tony.: Azért ne essünk át a ló túloldalára.

Szerintem is hibázott, de ilyen komoly "vádakat" azért nem fogalmaznék meg. És azért a Lazio nem olyan rossz csapat.
Tovább folytatódott a Juventus bajnoki vesszőfutása, hiszen hiába vezetett az Öreg Hölgy, egykori játékosa Marco Borriello betalált a Juventus Stadiumban, s ezzel beállította az 1:1-es végeredményt. Ez a mérkőzés volt a Genoa új mesterének, Davide Ballardininek a bemutatkozása, s…..
ZenTech 2013.01.27 13:22:16
@devil-z: "vucsinics is 200 emberen akarja átcselezni magát, hogy 5 méterről lepkefing erővel rúghassa rá a labdát, elképesztő."

Na ez az amit én sem értettem, de nagyon. Mi nem a Barca vagyunk, hogy a gólvonalig vigyük a labdát és onnan pöckölje be valaki. És ezt nem csak Vucsi csinálta. Egy borzalom volt ezt nézni a 80 percben.

Egyedül Beltrame-nak jutott eszébe hogy akár 18-ról is rá lehetne lőni. Komolyan 5 perc alatt többet láttam tőle mint némelyik csatárunktól meccsek alatt. És igen simán előbb nézném őt a kezdőben, mint Matrit vagy Q-t.

Pogbától pedig senki ne várjon még stabil formát. Ahhoz még túl fiatal. Az ilyen kilengések még bőven elfogadhatók tőle.
A Lazio várhatja kedvezőbb helyzetből az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóját, miután az utolsó pillanatokban sikerült döntetlent kiharcolniuk Torinóban. A Bianconeri gólját az új igazolás Peluso szerezte, míg a fővárosiaktól Mauri egyenlített. A visszavágót január…..
Sajtóértesülések szerint a Genoa arról tájékoztatta az olasz bajnok Juventus csapatát, hogy januárban nem szándékoznak megválni Ciro Immobilétől. Az U21-es válogatott játékost, akinek játékjogán a két klub osztozkodik, a Juventus szerette volna a soraiban tudni a szezon…..
ZenTech 2013.01.17 11:54:12
@deluxe93: Nagyon leegyszerűsítve nézed a dolgokat. Ez üzlet! Ez nem úgy működik hogy "figyelj nekem nagyobb van úgy hogy kuss".

Lehet Marottát hibáztatni, mert hibázott is de nem ott hogy szar feltételek mellett nem hoz vissza valakit. A csatárkérdés Marotta nyáron szúrta el az az ő sara.
Francia források szerint a Juventus tovább kívánja erősíteni középpályáját, a kiszemelt játékos pedig nem más, mint Moussa Sissoko, a Toulouse középpályása, akinek nyáron lejár a szerződése. A L'Equipe napilap értesülései szerint az olasz klub vezetői jelenleg…..
Ciro Immobile késznek érzi magát arra, hogy visszatérjen a Juventus csapatához, de úgy tudja, hogy a szezon végéig maradni fog a Genoa kötelékében. Az olasz U21-es válogatott játékjogát a két klub közösen birtokolja, ám erősödnek azok a pletykák, amelyek a játékos januári…..
ZenTech 2013.01.15 14:20:12
@Apuleius: Ha jól emlékszem Immobile játékjogának fele relatíve hamar el lett adva kifejezetten azért hogy játsszon. Akkor még úgy volt, hogy érkezik egy normális támadó.

Az biztos, hogy Bendtner helyett jobb megoldás lett volna. Ja és olcsóbb.
Szóval ezt Marotta szúrta el és ha most visszahozzák az felér egy beismeréssel (tök mindegy hogy Bendtner sérült).
Nicola Sansone 78. percben szerzett gólja semmissé tette Andrea Pirlo korábban a második félidőben, szabadrúgásból szerzett találatát, így pedig az aktuális címvédő előnye a Serie A tabellán három pontra olvadt a második helyezett Lazio csapatával szemben. Mirko Vučinić…..
ZenTech 2013.01.14 10:42:37
@Apuleius: Már ne haragudj és Te melyiket nézted? A Parma közelebb a győzelemhez???? Ha nem ajándékozunk nekik egy gólt maguktól az életben nem lőttek volna.
Valamint legalább 2-3 olyan ziccer volt amiből gólt kellett volna rúgni.

Egyszerűen nincs elől senki aki ilyenkor képes gólt rúgni. Sajnos ez a helyzet.
ZenTech 2013.01.14 11:05:39
@Apuleius: Amit mondasz talán az volt nekik az egyetlen az egész második félidőben a gólon kívül. És ha így nézed akkor nekünk is volt még legalább 3 olyan. Csak abban a félidőben. Csak Q-nak volt két eltotyogott ziccere. Ja és Mirante hányszor tornázott.

Ja és most Te miről is beszélsz. Helyzetekről vagy ziccerekről.
Szerintem nem mindegy.
ZenTech 2013.01.14 13:20:41
@Apuleius: Sok dühítő dolog volt ezen a meccsen. Többek között az is amit mondasz.
Úgy kell nekünk egy jól teljesítő csatár mint egy falat kenyér.