Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maricska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért beszédes véletlenek történtek a választás során. Az informatika nem működött, az eredmények későn kerültek fel, a rendszer leállt, és hamarabb tudta a kormány az eredményt, mint az látszott volna. Van ilyen. És még az is előfordult,  a végén kevesebben vettek részt a szavazáson, mint az utolsó…..
maricska 2018.04.09 23:39:44
@idestova: ....és azt hányan, és hányszor ellenőrizte valaki, hogy a fideszes szavazólapok közé nem keveredtek e "véletlenül" pl jobbikos szavazólapok??
A Fidesz olcsóbb választást ígért 2013-ban.Valójában azonban a 2014-es választásokon soha nem látott mértékű közpénzt költ el az állam: csak a pártok támogatására 7,635 milliárd forintot. (lásd legalul a táblázatot) A kétharmad által megalkotott torz választási…..
-Végleg lemondott a devizahitelesek megsegítéséről a fideszes kormányzat - nyilatkozta egy pénzügyi vezető, miután Orbán és Matolcsy nyilatkozataiból egyértelművé vált, hogy nem hajlandóak semmit tenni a forint zuhanása ellen. A hozzáértők szerint amikor a gyengébb valutákat…..
maricska 2014.02.01 22:45:31
@alfax: A kormánynak nincs, de a bankoknak most ez az érdekük. Valahol be kell hozni a vesztett pereken elúszott pénzüket.
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
Az elég közismert tény, hogy a kínaiak nem latin betűvel írnak. Az írás ugyanis nem hangokat jelöl ebben a nyelvben, hanem fogalmakat (a külföldi hely- és személynevek, egyes szakkifejezések kínaira való átfordításánál ez nincs teljesen így, de ez egy elég specifikus eset,…..
A kormány több bölcsész-szakot tandíjassá tesz, mert a munkaerőpiacon "felesleges" tudást ad, a tankötelezettséget pedig 16 évre csökkentették. Ehhez képest Hoffmann Rózsa kötelezővé tenné a latint a nyolcosztályos gimnáziumokban. Ebben elég nehéz logikát találni. Közben…..
maricska 2013.01.08 08:40:36
@nyugger100: A Latin nem holt nyelv, hanem egy mesterséges nyelv. Ezért nem tartom jónak, hogyha erőltetik. Ha a politikusok legalább 60%-a beszéli, akkor elfogadom. Ma nem hogy idegen nyelvet nem tudnak tanítani, de Magyarul se tudnak már normálisan beszélni. Ki fogja tanítani? Szerintem nincs az országban olyan ember, aki anyanyelvi szinten tudna kommunikálni latinul. Aki meg csak szavakat, esetleg "idézeteket" tud tovább adni, az ne is tanítson.
maricska 2013.01.08 08:45:34
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
maricska 2012.11.28 14:55:08
@hardw: Ez nem szocializmus, abban mindenki egyenlő volt. Ez egyértelműen feudalizmus építés. Nem rabszolga,csak jobbágy.
Most már eljutottunk odáig, hogy ha a lopott földek urának valamire szüksége van, egyszerűen ellopja. Tényleg nem sokáig él, látni rajta, hogy agyér görcsökkel küzd.. Ennek a juhásznak Brüsszelig kell szaladnia. Ha vele megtette, megteszi mással is. Ugye nem lesz többé polgármester???????de politikus sem. Teszünk róla....hmmm??
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
maricska 2012.10.16 11:41:56
@Pantagruel: Kb. 4800 hektár. :))