Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamutarto

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri "őrült ötlete" eddig szórakoztató és látványos játékot, valamint két fontos győzelmet hozott a Juventusnak, s remélhetőleg tovább folytatódhat a sorozat, amikor a bajnoki címvédő a Sassuolo otthonába látogat. A Juventus keretébe ismét visszatér a Milan…..
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
A nem kifejezetten látványos, ám annál fontosabb Bajnokok Ligája-diadalt követően, a Juventus meglepően sima, 3:1-es vereséget szenvedett a Genoa otthonában, és a bajnoki címvédő most a szezon meglepetéscsapatát, a tabella hatodik helyén álló Atalantát fogadja a Juventus…..
Hamutarto 2016.12.03 20:42:59
Alessandro Del Piero újabb mérföldkőt ért el karrierje során: 800. profi futballmérkőzését játszhatta a Sydney FC színeiben. Az esemény nem is alakulhatott volna sikeresebben, ugyanis csapatát 2-1-es győzelemhez segítette tizenegyesből szerzett góljával. Az egykori…..
Megdöbbentő pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a Barcelona csatára, David Villa szeretne a Juventusba szerződni. A Bianconeri nyáron már megkereste a spanyol válogatott támadót, a játékos azonban úgy döntött, hogy hosszú sérülését követően inkább Katalóniában szerzi…..
A TNAS fellebbviteli bizottsága, ahogyan az várható volt meghozta döntését Antonio Conte ügyében. Az edző ügyvédői nyújtották be korábban a fellebbezést Rómában. A Gazzetta dello Sport reggeli számában arról számolt be, hogy Conte várhatóan január 6-án a Sampdoria ellen…..
Hamutarto 2012.10.05 19:43:14
Arturo Vidal is tagja a Juventus keretének a ma esti Chievo elleni mérkőzésre. A középpályás a Chelsea ellen összeszedett egy kisebb bokasérülést, de úgy tűnik, hogy nincs akadálya, hogy pályára léphessen. Egyes jelentések szerint Vidal várhatóan pihenőt kap a Chievo ellen,…..
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Vučinić Cserék: Storari, Lúcio, Isla, Giaccherini, Marrone, Quagliarella, Matri Chelsea (4-2-3-1): Čech - Ivanović, Terry, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Ramires,…..
Szeretett csapatunk szeptember 19-én, szerdán végre visszatér az európai porondra, hogy újra a nagyok között mutassa meg, mire is képesek a győzelemre éhes Zebrák a siker érdekében. Első mérkőzésüket a Stamford Bridge-en, a címvédő Chelsea ellen játsszák a csíkos mezesek. A…..
Hamutarto 2012.09.18 20:19:13
A Juventus ikonja és legendája, Alessandro Del Piero tegnap tartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját új csapatában, a Sydney FC-ben. Alex elmondta, hogy készen áll elviselni a nyomást, ami a legnagyobb ausztrál futballigazolásként nehezedik rá. A csatár számos Premier…..
Hamutarto 2012.09.18 15:42:18
@ambrobert: Olasz válogatottban is láthattuk már. De tényleg furcsa hogy nem nálunk van. Sajnos:(
A Chelsea középpályása elismerő szavakkal illette szerdai ellenfelét, a Juventust. A két csapat a BL csoportkörének nyitófordulójában a Stamford Bridge-en csap össze egymással. Természetesen a tisztelettudó mondatok mögött Lampard reméli, hogy sikerül ott folytatni, ahol tavaly…..
A Juve a Chelsea ellen tér vissza Európa főszínpadára, ami előtt Genovába látogatott, amolyan bemelegítés gyanánt. A két csapat közti minőségbeli különbségnek megfelelően Conte mester pihentette Asamoah-t, Vidalt, Lichtsteinert és Vučinićet is, hiszen úgy gondolta, hogy…..
Hamutarto 2012.09.17 09:25:42
@Type-R: Az lenne a legjobb akkor, hogyha fix ára lenne a másik felére. ( de a +15 millát is simán megéri, de jobb lenne 9 millió). Nálam DC meg Matri volt a legrosszabb. Dc-nek egy értelmes beadása nem volt, nem mintha Caseresnek lett volna( de ő sérülés ől tért vissza. Véleményem szerint Gácsér sem volt túl jó( a gólját leszámítva) az első félidőben egyetelen jó passza volt,( azt a szerencsétlen Matri elbaszta 5 m éterről) a második félidőre feljavult a játéka. Én nem tudtam volna hogy a négyes közül kit cseréljek le, hála az égnek Carrera(Conte) jol döntött. De amúgy Pirlonak sem voltak jó inditásai, de annál több labdát szerzett. És ha fáradság miatt rotálta a csapatot, akkor miért nem játszott a háromtüdejű Vidal? Amúgy meg jó lesz ez a "B" középpálya is van ott még Isla, Pogba, Marrone is.
A 15:00-kor kezdődő mérkőzésre felépült felépült Lúcio, valamint Nicklas Bendtner és Mauricio Isla is helyet kap a keretben. Az Interből szerződtetett Lúcio a vártnál hamarabb épült fel bokasérüléséből annak ellenére, hogy előzetes találgatások szerint akár két-három…..
A Juve kispadján az Antonio Contet helyettesítő Massimo Carrera örömét fejezte ki, hogy Lúcio felépült sérüléséből és hangsúlyozta, hogy a Genoa elleni mérkőzés ugyanolyan fontos, mint a Chelsea elleni BL mérkőzés. Egyes jelentések szerint a Juve pihentetni fogja néhány…..
Az átigazolási időszak alig pár hete zárult le, de a Juve továbbra is bizonyos átigazolásokon dolgozik, állítja Beppe Marotta. "Jelenleg a számunkra érdekes játékosokat figyeljük meg és kiderül majd kik azon játékosok, akiknek a leigazolásáért lépéseket teszünk…..
A Juventus csapata érdeklődik a Torino játékosa, Angelo Ogbonna iránt és továbbra is figyeli az Athletic Bilbao játékosának, Fernando Llorentének a helyzetét. A mai napon a Tuttosportnak adott interjújában, Beppe Marottát a klub jövőbeli átigazolási terveiről…..
A Juventus egy laza 4-1-es győzelemmel súlyosbította az Udinese gondjait. Giovinco meghatározónak bizonyult ezúttal, hiszen két gólt szerzett, és a mérkőzést alapvetően meghatározó büntetőt és kiállítást is ő hozta össze. A torinóiak újra számíthattak Buffon és Chiellini…..