Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ecks

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amazon még csak nem is olyan rég jelentette be a Zombieland sorozatváltozatát, máris elkészült a pilotepizód. A tesztpéldányból fény derül többek közt arra is, hogy a sorozat ugyanazokat a karaktereket örökíti tovább, mint az annak mintájául szolgáló mozifilm. Little Rock…..
ecks 2013.03.27 19:29:42
Órák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú…..
ecks 2013.03.08 23:19:52
@Dani77: B.Tóth Laci nagyon keményen nyomta. Be is s*artam rajta majdnem.A röhögéstől. A refrénről már ne is beszéljünk. Egy igazi rejtett kincs.
Bejelentették az idei Sziget fesztivál fellépőit az Arénába, A38 és a nagyszínpadra. Utóbbin olyanok zenélnek, mint a rövid időre feloszló Ska-P, a Skunk Anansie, az Editors és az idei év egyik legmenőbb klubslágerét szállító Dizzee Rascal, de ott ugrál majd az az energiától…..
Egy halom új fellépőt jelentett be a Volt fesztivál az idei rendezvényre, köztük van olyan, aki lassan magyar útlevéllel érkezik Magyarországra, ilyen például Dub FX, akit lassan már házibulikhoz is ki lehet bérelni. GusGus, DJ Fresh, Martin Solveig és Fritz Kalkbrenner sem…..