Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr kivancsivagyok

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
..
dr kivancsivagyok 2012.10.27 16:17:14
@kanálwarrior: ilyen statisztika nem letezik csak a te agyadban...
dr kivancsivagyok 2012.10.27 16:30:15
@kanálwarrior: 20 eve foglalkozok szociologiai felmeresek statisztikajaval hidd el nekem ez egy faszsag!
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
dr kivancsivagyok 2012.10.27 14:27:23
@Amichay: ez a hulyepicsa kepes egesz nap izraelrol beszleni, cseppet sem zavarja hogy a post egesz masrol szol :D ez azert van mert az idiota blogjat soha senki nem olvassa es kenytelen itt kielnie magat.
dr kivancsivagyok 2012.10.24 21:00:42
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak. Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a kilenc fős lista. :-) Itt nézhetitek meg kik a…..
dr kivancsivagyok 2012.10.24 15:49:25
@ottomoll: igen mert termeszetben kell fizetni a cs-ert.
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
dr kivancsivagyok 2012.10.22 22:31:00
@NeeeI Armstrong: vicces ahogy a sok maszopos habzo szajjal ciganyozik, aztan meg retteg a jobbiktol :D :D

annyi eszed sincs hogy a sajat szavaidat megertsd :D
Mielőtt holnap, a forradalom évfordulóján a sztárok fellépnek, érdemes egy nagy levegőt venni a hosszú hétvége harmadik napján, körbenézni kicsit a történelmükben, és elgondolkodni, vajon hová is tartunk. Bár a harmadik Nagy Imre kormány, amely példa lehet számunkra a jelenkor…..
dr kivancsivagyok 2012.10.22 20:40:56
@2345 (megint): hehe ez üt! es nagyon igaz
 DopeMan a  http://www.szekelyhon.ro internetes magazinnak adott nagy interjút a médiáról, Puzsérról, a DopeManTéVéről, politikáról, a korai és napjaink DopeMan Lacijáról, az alternatív államfői szerepvállalásáról, a határon túli és inneni magyarságról,…..
dr kivancsivagyok 2012.10.21 10:23:15
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok. (Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a hét fős lista. :-). Valamint…..
dr kivancsivagyok 2012.10.18 22:03:47
@Brix: a kanapet ki kell cibalni a tengerhez es ugyesen manoverezve kell szorfolni, ha profi vagy akkor ilyen lanyok fognak visitva varni a parton. ha harom ilyen lanyt osszegyujtesz akkor felirnak egy blogba de a keresztnevedet megvaltoztatjak es a kepalairast egyeztetni fogjak veled. aztan szavazunk rad...
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
dr kivancsivagyok 2012.10.16 20:01:53
@jaszó:a millat a tuntetesek hatarozzak meg ha nincs tuntetes nincs milla. tehat a cel az onfentartas a valasztasokig
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
A vidéki lány elindul egyedül a nagy Hollywoodba, hogy sikeres színésznő legyen. Sok viszontagság után végül sikerrel jár és a legnagyobb sztárok közé emelkedik. Hány ilyen történetet láttunk, olvastunk már? A valóság azonban ennél sokkal keserűbb... Nők, akik a…..
dr kivancsivagyok 2012.10.15 21:20:06
jok
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
dr kivancsivagyok 2012.10.10 20:54:11
Talán nem erre asszociálunk elsőre, de a cím mégis helytálló. Kumi Yamashita stílszerűen vékony japánpapírt gyűröget művészien. A megfelelően fókuszált fény beállítása igazi kihívás, a végeredmény pedig meglepő és zseniális! Egy egyszerű papírlap így lesz nagyon…..
dr kivancsivagyok 2012.10.09 08:51:18
Visszafogott semmiség volt a leendő brit trónörökös és Kate Middleton esküvője ahhoz a csillogáshoz képest, amely Brunei szultánja ötödik gyermekének esküvőjét kísérte. A brit Vilmos herceg és Kate Middletone esküvőjét milliók figyelték a képernyők előtt. A…..
dr kivancsivagyok 2012.09.22 19:01:54
Végre megtudtuk, mi a végső változata az új választási eljárásról szóló törvénynek. Reméljük is, hogy lezárul ez a hosszú vita – ahogy azt is, hogy a parlamenti elfogadása után a 2014-es választásokig nem fognak változtatni rajta, különös tekintettel az utolsó…..
dr kivancsivagyok 2012.09.18 21:24:19
@No_Fidesz_No_Problem: mivel korlatoznak te egyhalott picsa???? regisztralsz es szavazol vagy ez is magas neked idiota?
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
 A minap készített Gyurcsány beszélgetés kapcsán "végre" megszólított a magyar média legfényesebb csillaga, a mára szinte kikerülhetetlen mogul, őfelsége Majoros Petra őnagysága (annak, aki nem tudná Majka). Nagy nehezen sikerült néki mondatokba foglalni minden gondolatát, és…..
Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél. Pénteken találkozzunk ott 18.30.kor, és kajáljunk egy óriásit -természetesen látótávolságban.Amilyen jó fej, a végén még egyéként az is lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába. A piknik ki-ki alapon megy,…..
dr kivancsivagyok 2012.09.11 09:39:26
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
dr kivancsivagyok 2012.09.09 22:38:10
@Stabilo: biztos náci volt a gyerek azért ölték meg...
 Ma hallottam, hogy alakulóban a cigány gárda. A jobboldali hírportálok persze egyből ijedt felhördüléssel rémisztgetik a lakosságot.  Őszintén szólva jót mulattam a sztorin. Imádom, ahogy a szélsőjobbos média panaszáradatban hiányolja a magyar terrorelhárítók…..
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
dr kivancsivagyok 2012.09.04 13:00:16
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: nincs bizonyitek de a birkakat ez nem zavarja.