Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wooderson

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Wooderson 2012.09.01 15:01:21
@butus: Nana ne személyeskedjünk nem vagyok hülye :-) Egyébként jobboldali vagyok de egy kicsit voltam is mert nem tetszik ez az egész. Ettől függetlenül még mindig jobb a jobb ...
Másrészről inkább középen állok én látom a jelenlegi kormány, árnyoldalait is részese ha úgy nézzük "szenvedője" vagyok annak ami most folyik, másrészről pesszimista vagyok a jövőt illetően, tartok tőle a viszálykodásnak az emberi butaságnak (bocs ne vedd magadra) nincs határa. Ezért látom oly sötéten a jövőt ... lsd (harmadik világháború)
Wooderson 2012.09.01 15:35:11
@butus: már leírtam

"Egyébként jobboldali vagyok de egy kicsit voltam is mert nem tetszik ez az egész. Ettől függetlenül még mindig jobb a jobb ... "

Ha így nem vagyok érthető, akkor talán annyi, hogy ragaszkodom az elveimhez, én nem vagyok köpönyegforgató. Ettől függetlenül nem vagyok elvakult hívő sem.