Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valse Triste

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Valse Triste 2018.09.24 10:54:34
@Ménár Atya: szegény szerencsétlen. Olvasni nem tud, csak hülyeségeket írni. Megnyugtató volt olvasni gyűlöletbe áztatott szösszenetét arról, hogy itt aztán nem gyűlöl senki senkit...
Nagyon mocskos a tükör a sok köpéstől, ugye?
Nem vagyok olimpiaellenes, a szívem mindig vágyni fog arra, hogy egy magyar olimpia részese lehessek. A korrupció, hazugság, társadalmi egyenlőtlenség és önkényuralmi hatalomgyakorlás ellen viszont minden porcikám tiltakozik...
Valse Triste 2017.01.20 19:42:11
@Ballib cenzúrázók réme 22: Szerfelett mulatságos ez a gazditól átvett Gyurcsány-fóbia! Értő olvasás viszont elégtelen...
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
Valse Triste 2015.09.16 20:40:01
@Ballib Cenzúra: No hál'Istennek, gyorsan feledésbe merülhetnek a pedofil papok, a családon belüli bántalmazás - van néhány menekült, aki erőszakos... Isten irgalmazzon annak az országnak, ahol ilyen egybites idióták hőbörögnek. Történetesen nem kívánok ketrecben élni - ha nem vette észre, efelé haladunk! - összezárva vak komondoros hülyékkel és impotenciájukat a legelesettebbeken leverő szerencsétlenekkel...
Kipereltük a 2014-es országgyűlési választásokon indult jelöltek és pártok számlaösszesítőit, azaz az elszámolásaikat az 1 millió forintos kincstári támogatásukról. Miket számoltak el 2014-ben a képviselőjelöltek? Kiderül az Átlátszó cikkéből. A K-Monitor, az Átlátszó, a Political Capital, a…..
Valse Triste 2014.02.22 16:53:14
@zubimir: Ezek a gondolatok tőled nem a hajléktalanokról, hanem a szerencsétlen, torz életedről szólnak. Te vagy az, aki mocskot, szennyet terjesztesz akkor is, ha egy egész drogériányi dezodortól bűzlesz. Tőled és a hozzád hasonlóktól tartom távol gyermekeimet, majda unokáimat és egész családomat...
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
Valse Triste 2014.01.30 19:41:58
@kommenter: Méghogy a jobbik hazafias párt?! Idegbeteg, krónikus gyűlölködők hazug, gyülevész bandája... Kezembe került egy szennykiadványuk: nem győzök tisztálkodni azóta, mert annyi mocskot próbáltak rámzúdítani...
Címek a lapokból: - Nekiment az Index újságírójának a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kikelt magából a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Továbbra is tagad Balogh István - Magyarázkodik a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kiborult a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Már a…..
Valse Triste 2014.01.29 13:42:29
@hopptarisznya: Tájékozatlan vagy. Az adó 1%-a közös pénzünk - mikor valaki rendelkezik róla, nem a sajátjáról, hanem a közösbe befizetendője 1%-ának irányáról rendelkezik.
A magyarok, habár a legtöbb tekintetben a közép-kelet-európai régió középmezőnyébe tartoznak a különböző korrupciós érzékelési indexek szerint, egy mutatóban jelentősen alulmúlják az átlagot: tízből mindössze három magyar állampolgár (30 %) tenne közérdekű…..
Valse Triste 2013.12.27 18:42:57
@laci_52: Nem mindenki olyan állat, mint te meg az itteni, korrupciót és csalást természetesnek tekintő féreg... Persze a hozzád hasonlók nem érthetik, mi az a tisztesség... Hányok tőletek...
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
A kormány 17 ezer laptopot kíván eljuttatni a rászorulókhoz. A 17 ezer laptopból 16 ezer darab a megadott célcsoportból pályázó magánszemélyekhez, a többi pedig meghívásos tender révén hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók oktatását célzó intézményekhez,…..
Valse Triste 2013.11.24 22:45:04
A laptop nem a legalkalmasabb eszköz, ez vitathatatlan. De az ötlet nem ördögtől való: index.hu/tech/2012/10/30/tanar_nelkul_tanultak_az_etiop_gyermekek/
A tanulásra "kényszerítés" esetében is borítékolható a kudarc. A linken szereplő cikkben leírt kísérlet azért szimpatikus nekem, mert a gyerekek kíváncsiságára, kreativitására épít és ez működik. Az más kérdés, hogy ártunk és ormányunk érdeke a birkák biztosítása bégetőmenetükhöz és ahhoz ez a projekt kiváló. Sok legyet ütnek egy csapásra: megint pénzt áramoltatnak egy méltatlan zsebébe, a gyerekek és családjuk ismét bűnbakká tehető és még sorolhatnám...

Az idézett kísérlet egyébként az oktatás jövőjét is felvázolja... de hát ez is sok érdeket sértene...
Nem tudom eldönteni, mi a nagyobb tragédia: az, hogy a futball Orbán Viktor személyes mániákus, eszelős dilije és erre egy valag állami pénzt költ a kormány (amelyben ráadásul senki nincs, aki ellent merne mondani neki ez ügyben)? Vagy az, hogy pillanatnyilag egy kalap szart nem ér a…..
Valse Triste 2013.08.05 11:59:32
@ċsirke72: Csak csendben jegyzem meg, hogy az ezévi szuperkupa mérkőzésre (ETO - DVSC) 2000 néző volt kíváncsi (a Puskás Stadionban csak lézenghettek :D) úgy, hogy az árvízi védekezés önkéntesei korlátlan számú ingyenjegyet igényelhettek... A kézis lányok meccseire meg egyre nehezebb jegyet szerezni... az eladható jegyek számát a sportcsarnok mérete igencsak korlátozza, sokkal többen lennének rá kíváncsiak... Ne a Barcelonával példálózz...
Valse Triste 2013.08.05 12:00:38
@mizie: SENKI = miniszterelnök
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Valse Triste 2013.06.29 08:47:42
@hot-spot: Hosszú életet kívánok neked teljes szellemi frissességben és testi romlásban és akkor halld vissza mindazt, amit most itt te kiadsz magadból...
Valse Triste 2013.06.29 09:26:59
@Kytia: "Én még nem szültem, de ez nem hozta meg a kedvem. Nagyon ijesztő.:( "
Nézőpont kérdése... Nekem a szilikonnal kitömött, műszempillás, műkörmös, természetellenes hajszínben "pompázó", szoláriumbarna csontkollekciók az ijesztőek. Azok, akik azt hiszik, a testük ők maguk... És számomra ijesztő az a "nő"kép, ami a reklámokból ömlik.
Két nappal ezelőtti posztunkkal ellentétben, amikor a gyermekvállalás női testen hagyott nyomairól, ezek természetességéről szóltunk, most mintegy ellenpontként egy másik tendenciát mutatnánk be. Mégpedig azt, hogy az anyukák (legalábbis egy részük) a szülés utáni első…..
Nyáron sokkal gyakrabban eszünk valamilyen levest, mint az év többi részében. A nyári melegben szinte csak hűsítő gyümölcsleveseket fogyasztunk. Annyira jól tudnak esni, és nagyon könnyű hozzájutni ilyenkor a kedvenc gyümölcseinkhez a piacon. Én háromféleképpen szoktam…..
Lassan levonul a térség valaha volt legnagyobb árvize, amely többek közt azt is megmutatta, hogy egy nemzet összetartozás-élményét mennyire megerősíti a katasztrófa elhárításában való közösségi részvétel. Az embereknek csupán tér kellett és valóságos feladat. Ezt hozta…..
Valse Triste 2013.06.15 09:45:38
@FILTOL: Hol élsz te? Szarok rá, hogy a hozzád hasonló agyatlanított mit böfög, amit a saját bőrömön - és pénztárcámon - tapasztalok, annak hiszek és eszerint az kormány rosszul teljesít. Adományt meg központosított alapba mégegyszer NEM ADOK. Segítek a bajba jutottakon, de az általad istenített harácsbanda kihagyásával....
Balról Paprikajancsik a gáton 2013.06.12 08:20:57
Ha van idegesítő dolog egy természeti katasztrófában, akkor az, hogy ilyenkor minden politikus meglátja a lehetőséget hazafiasságának demonstrálására.Holott a politikus a gáton annyit ér, mint csimpánz az atomreaktorban: ha csak nincs építésvezetői vagy közmunkás tapasztalata,…..
Valse Triste 2013.06.12 20:24:59
@qwertzu: semmivel sem kevésbé, mint a csizmáskandúrt látni klónozva, egyszerre három helyen. A pocakos focistának soha nem volt arányérzéke és nem tudja azt sem, hogy a kevesebb általában több... De ezt ti, cáratyuskát kívánók sem tudjátok :D.
Olvasom Druckerék legújabb kutatását, de egyszerűen nem értem. Egyik mondat cáfolja a másikat, a közhangulattal szinte köszönő viszonyban sincsenek a Bell Research-csel végzett felmérésük megállapításai. Hangsúlyozom: nem feltétlen az ő hibájuk. A minap olvastam először…..
Valse Triste 2013.05.11 09:33:39
@Fejesrob: Ja, persze, az energiaszolgáltatók a Magyar Közlönyben jelentetik meg az érvényesíteni kívánt díjakat, mi? Akkor a Magyar Energia Hivatalt legyél olyan kedves szidni, mivel a gáz, villany hatósági áras... A szolgáltatók nem emelhetnek kényük-kedvük szerint, minden emelési igényüket kőkeményen adatokkal kell alátámasztani. Ezek az adatok meg nem igazán manipulálhatók...
Úgy sejtem, a május elsejei repnapon a közönség nagy része elsősorban a Lánchíd alatt átrepülést értékelte, illetve a Redbull régi gépeit, pedig egy műrepülő-bemutató szerintem önmagában is mindig érdekes - hát még négy! Szomorú, hogy nem értékeljük, mennyi klassz…..
A Fidesz székház március 7-ei elfoglalását követően a nagyobbik kormánypárt bejelentette, hogy feljelentést tesz a székházfoglalókkal szemben. Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője elmondta, hogy "azért tesznek feljelentést, mert a tüntetők megtámadták a kormánypárt…..
Valse Triste 2013.03.28 18:38:41
@Ladislav: Én azért látok valami pozitívumot: céltudatos fiatalokat. Velük szemben: leharcolt, hamarosan kihaló, recsegő-fecsegő vén szipirtyót és neveletlen-műveletlen kiélt vén kandúrt... Győz a fiatalság és a céltudatosság... előbb vagy utóbb...
Valse Triste 2013.03.28 18:41:36
@Fejesrob: Patás orbán? Marha vagy ördög? Nem, kedveském. Az ördögöknek jobb ízlésük van, nem engedik maguk közé, a marhák meg intelligensebbek, ott is kisebbségi érzése lenne...
"A kormányszóvivő szerint az élet- és vagyonvédelem tekintetében százszázalékosan teljesített a katasztrófavédelem, a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők a közutakon a hó fogságában rekedt emberekkel kapcsolatban." (kormany.hu) Örüljünk, hogy a kormány megveregette a…..
A kormányzat friss bejelentéseivel előre próbált menekülni, de közben soha nem látott káoszba fulladt a felsőoktatási „reform”. Kidolgozott háttértanulmányok és számolások nélkül próbálják már kb. a negyedik tervet is elfogadni szűk két héten belül, miközben a…..
Valse Triste 2012.12.20 15:39:21
@Keresztyén és Magyar: A regnáló inkompetens, szervilis és hülye banda önmaga gondoskodik az ellene irányuló negatív hangulatról, ez a lételeme, enélkül képtelen összetartani az eszetlen, káoszban érdekelt szavazóbázisát.
Valse Triste 2012.12.20 15:45:00
@Crescendo: A technika felturbózásával egyetértek, az oktatói létszám változtatással csak részlegesen - egy oktatóra kevesebb teher minőségi javulást eredményezhetne. Azonkívül vannak szakok, ahol a távoktatás bevezetésével több erőforrás lenne biztosítható a gyakorlati oktatásra.
Pézsma Halandzsa 2012.12.14 17:36:48
Orbán Viktor Brüsszelben csütörtökön magabiztosan kijelentette, hogy hétvégéig megreformálja a felsőoktatást. Aztán pénteken is mondott pár dolgot, ami sokban hasonlított Karinthy Frigyes Halandzsa című írására. Orbán megszólalásának ugyanis se füle se…..
Valse Triste 2012.12.15 13:04:57
@veracity: menj a rózsikába, te klaviatúraszomorító
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
Valse Triste 2012.11.15 14:56:59
@Vincenzo90: Csak az a baj, hogy a hibajavítással súlyosabb hibák helyezhetők el (programozói tapasztalat :) )...
Valse Triste 2012.11.15 15:00:40
@KG2000: üdvözlet a keresztényi (keresztyéni?) szeretet és a mazochizmus aktuális megnyilatkozásának :D.

... esetleg érdemi vélemény BALOG ÚR bunkóságáról?
Valse Triste 2012.11.15 15:07:52