Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trevi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Egész könnyen beazonosítható az átlagos munkavállaló viselkedése, amikor állást keres. Az elhatározás meghozatala két részre osztható, ha feltételezzük, hogy nem kényszer szülte helyzetről van szó. Gyors és lassú, mint a táncban. Azaz pl. valakinél "betelik a…..
Csütörtökön lesz a nagy nap, amikor a magyar reklámszakma apraja-nagyja nagyon stílszerűen összegyűlik a Gödörben, hogy megünnepelje az elmúlt egy évet, és egymás hátát veregetve megnyugtassa a lelkiismeretét, mondván nem is vagyunk annyira lemaradva a világtól. A…..
Előfordult már néhányszor, hogy megemlítettem a virtuális világ, azaz a Second Life szerepét az orvosi oktatásban: Miért és hogyan használható a Second Life oktatásra? Az első orvosi szimuláció a Second Life-ban: percről percre! Orvoslás a Second Life-ban: virtuális…..