Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadafideszes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Cameron úr Őexcellenciájának Az Egyesült Királyság Miniszterelnöke   Tisztelt Miniszterelnök úr! Kérem, engedje meg, hogy az alkalmat megragadva gratuláljak Önnek és a Brit Konzervatív Pártnak a parlamenti választáson aratott fényes győzelemhez. Az a kiváló és…..
anyadafideszes 2015.05.12 11:22:16
@h.kovacs:
Így van, itt mindenki hülye, csak Lajos a helikopter...
Amúgy aranyos, ahogy elszabadult a cenzúra cunami a szabadság közbeni harcban a blogon. :D
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Következzék a premier, benne Joe Masseria vagyis "A Főnök" történetével. Az első igazi Capo, aki nagyfőnök volt. A "Nyakatlan Joe" akinek felemelkedését a maffia soraiban máig homály övezi, de mire a bűnözés aranykorát jelentő szesztilalom beköszönt, talán az első korlátlan…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
anyadafideszes 2012.08.31 23:29:32
@dr. Bubó:
Általában nem szoktam hülyéknek válaszolni, de most valóban elgurult a gyógyszer nálam is. Miután MINDEN kommentemben leírtam mit gondolok a béna külügyünkről (kormányunkról), nekiállsz fideszesnek hívni, mert leírok valamit a kiadatásokról. Ezek után azt gondolom, hogy menj te a picsába, rohadt primitív troll...
(Muad\\\'Dib)