Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miraclehappen

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Filmdroid Ég a Universal stúdió 2008.06.01 20:30:00
Vasárnap hajnalban kigyulladt az Universal filmstúdió az USÁ-ban, a lángokkal még mindig 200 tűzoltó küzd és még két helikopter is a segítségükre van. A tűzben megsemmiseült a felépetett new york-i utca, a Vissza a jövőbe és a King Kong díszletei. Ron Meyer az  Universal…..
Mai óránk címe: párkapcsolatban nem létezik win-win szituáció. Példánkban a lány bizonyítja, hogy igenis a szerelem az nemcsak hirtelen jövő, mindent elsöprő érzelem, hanem lassan építkező folyamat. És persze ugyanezen példán azt is bizonyítja, hogy a szerelem hirtelen jövő,…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
Minden ember életében eljön a nagy koppanás ideje, amikor a szerelem ejti. De az roppant kínos, hogy egy olyan csávó volt az est nyertese, aki mezei virággal csajozik. Az ilyet ütni kell. Ez a tanulság.Sziasztok!Hát csak egy pofáraesésről lenne szó, olyan igazi lúzer módon. Eltelt…..
Újra a matekosoknak kedvezünk. Én ezt tényleg nem értem. Sajnálom. Magyartanár legyen a talpán, aki rendet vág az abc-ben. Egyáltalán ki szakít kivel? Ki szív? Így még címkézni sem tudok. Ha van ötlet, megteszem. UPDATE: Verespálné mondja, hogy ez a sztori volt már, és…..
A szakítósblognak van egy terápiás célja. Ez egy február 17-i történet, aminek még nincs vége, vagyis hétfőre virradóra bármi történhetett, remélem, beszámol a folytatásról a levélíró, mert izgulunk. Mi történt? - kérdezi a nép.Figyelem, ékezetmentes sztori!Sut a nap jo…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Hoppá, ma este az RTL Klub Fókusz nevű műsorában a szakításokról lesz szó. Mi ezúttal  nem leszünk benne, de azért nézzétek.valaki fel tudja venni esetleg?Szia verespalne,elkészült a szakításról (vagyis annak minél gyorsabb átvészeléséről) szóló riport, és a ma esti…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..