Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonda Melinda

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok,  Innét letölthetitek a Dobogó Játszótér tervdokumentációt (köszönet a sok munkáért Krisztának): https://dl.dropbox.com/u/61734341/Dobogo_jatszoter/20120830_Dobogo_Jatszoter_Tervek.zip Itt megtaláljátok a költségvetés tervezetet a munkák…..
Gonda Melinda 2012.08.31 20:27:45
Gonda Melinda 2012.09.01 17:29:00
További kommentek:

10. Alagút
Én ettől teljesen elzárkózom, veszélyesnek találom, csak gond lenne vele. Mi van, ha állat költözik bele? Ki takarítaná?
Lezárható? És ha a gyerekek "véletlenül" egymásra zárják?
Persze folyamatosan gondolkodom rajta, hogy mit lehetne ebből kihozni, mert maga az ötlet állati kreatív, adja magát a hely, de ebben a formában teljesen ellene vagyok.

11. Körbejárható járda
Értem, hogy nem kéne belenyúlni az alapkoncepcióba, amiben ez úgy tűnik benne van, de azért leírom a véleményem:
több, mint fél millió Ft-ért tervezünk rá burkolatot - én ebből inkább vennék még 1 játékot, hiszem egyenlőre összesen van 1m Ft-unk. A Kanyarban nincs semmi ilyen burkolat, mégis jól megvannak. Én nem bánom, ha nem tud mindent a játszótér, szerintem nem ezen múlik, hogy mennyien fogjuk látogatni! Az én gyerekem füvön is elég jól elmotorozik... Ha most van ennyi pénzünk, akkor szerintem középtávú célnak már a 2-2,5m Ft is szép terv lenne. Ebből meg inkább vennék játékot, így sem lesz túl sok.

Még a rugós játékhoz ennyi:
190e Ft-ba kerül a 4 rugós felújítása, szállítása. Én ennek max a felét kérném, a maradékból meg lehet, hogy vennék egy ilyet (vagy bármi mást):

www.jateknap.hu/termekeink/intezmenyeknek/merleghintak-korforgok/merleghinta-ketuleses-reszletek

És akkor majdnem ugyanannyiból lenne rugós játék is meg mérleghinta is.
Egyből többet tudna a játszótér... :)

Üdv:
Linda
Dobogó u. 3.