Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsi fotóz

26 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
Annyit beszéltünk már a nyereményekről, most végre jöjjenek a szerencsés nyertesek! Mivel a játékosokat egyelőre én is csak a blogon használt nevük alapján ismerem, így ezek következnek most :) Mamarazzaképző - online babafotó tanfolyamot nyert: GigiAgi Scrapbook 4 alklamas…..
A blogokkal, facebookkal általában úgy van, hogy lehet nézni/olvasni/lájkolni/megosztani, aztán itt vége. Nade. Ez itt nem egy olyan általános blog, ahol ennyivel meg lehet úszni, itt kérem munka van! :) Na nem olyan szigorúan vett, unalommal végzett, hanem örömteli,…..
Kedves Mindenki, aki részben vagy teljes erőbedobással részt vett a nyári játékban! :) Köszönöm nektek, hogy velem tartottatok, köszönöm a menet közben írt kedves leveleket, köszönöm, hogy nem adtátok fel, pedig sok feladat volt! Most azonban itt a vége, úgyhogy jöhetnek a…..
Fotózd le a nyarat! Költözünk! 2014.07.14 16:32:33
Kedves Mind, költözik a hivatal, ami annyit jelent, hogy mostantól nem itt, hanem itt jelennek meg az új képek és ötletek. A játék zavartalanul, itt folytatódik tovább :) Orsi..
... de hosszú volt a hét, így elfáradt és egy kicsit megpihent :) Na jó, tényleg fára mászott, de nem aludt, csal elfordította fejét a naptól :) ..
Tök jó, hogy már úton-útfélén szabadtéri konditermekbe botlunk! A gyerekek nagyon szeretik kipróbálni a felnőtt sporteszközöket, nekem pedig remek fotótémákat generálnak :) Ez a kép úgy készült, hogy a piros oszlopra állítottam élességet, a záridő pedig kellőképpen…..
Fotózd le a nyarat! Mindmegette 2014.07.04 09:46:00
A fagyis dobozban egyetlen csepp sem maradt, és meglepő Zsombi arcára-pólójára se sok jutott :D ..
Fotózd le a nyarat! Játszótéren 2014.07.03 10:42:00
Nyugodtan fotózd le a gyerkőcöt, amint kipróbálja az összes játékot a játszótéren! Kezdjük ezzel a kerékkel, amin körbe lehet gyalogolni, közben forog, és fogalmam sincs, mi a neve :) Ha tudod, írd már meg kommentben légyszi! Köszi! :) ..
Fotózd le a nyarat! Csinibabák :) 2014.07.02 08:11:00
Ez a kép a tegnapi történet folytatása :) Séta közben egy csodás mezőre bukkantunk, a lányok rögtön belevetették magukat a virágtengerbe, pörögtek-forogtak, virágot dobáltak, önfeledten boldogok voltak, és jópár percre megállt az idő. Mesés volt :)  …..
Elképzelhető, hogy elfogult vagyok, és ugye miért is ne lennék, de imádom ezt a képet! :) Emma olyan felszabadultan, boldogan ugrándozott, hogy majdnem elfelejtettem lefényképezni :D Készíts te is olyan fotót, ahol egyszerűen csak boldog, felszabadult a gyereked, tökmindegy, mit…..
Fotózd le a nyarat! Habfürdő 2014.06.30 16:52:00
Egy kimerítő nap után mindenkinek jól esik egy illatos-habos fürdő :) Mi elkövettük azt a hibát, hogy tettünk a kádba habfürdőt, majd bekapcsoltuk a bugygót. Pillanatok alatt akkora lett a hab, hogy győztük kimerni a kádból, de Dani remekül szórakozott. Meg mi is :) Ha nálatok…..
Fotózd le a nyarat! Megpihent 2014.06.29 17:22:00
Játszótéren, séta közben, kiránduláskor nem csak a tájat vagy a játékokat érdemes lefényképezni! 1-1 fotót igazán megérnek az olyan pillanatok is, amikor a gyerek nem aktív, hanem eszik, iszik, cipőt köt, orrot fúj... Szép elmosódott háttered lesz, ha portré üzemmódot vagy…..
Fotózd le a nyarat! Vonulnak :) 2014.06.28 17:21:00
Pár napja már mutattam egy képet, amin háttal voltak a gyerekek. Ez most megint olyan, amin egyetlen arc sincs, nekem mégis tetszik. A gyerekek mind unokatesók, és roppant öntudatosan vonultak a szigligeti kilátóból hazafelé. Már ott is tetszett a látvány, de csak itthon a gép…..
Fotózd le a nyarat! Pihi :) 2014.06.27 09:02:17
Nem kell mindig CSINÁLNI valamit! Sokszor bőven elég csak leheveredni a fűbe, élvezni a napsütést, megvizsgálni az előttünk zajló bogárvilág életét :) Ne a tűző napra feküdjetek ki, így napszúrást se kaptok és a képek is jól fognak sikerülni :) ..
...úgyhogy már csak pár napod van cseresznyeszedős, cseresznye fülbevalós gyerekfotókat készíteni. Nagyon lelkes volt a kis csapat, Zsombi a fa tetején, létrán állva egyensúlyozott, Emma pedig kosárba gyűjtötte a kiválogatott szemeket. Volt egy kisebb magköpő bajnokság is, de…..
Fotózd le a nyarat! Popómodellek 2014.06.25 15:52:00
Sokszor kérdezitek tőlem, hogyan lehet beállítani a gyerekeket 1-1 képhez. A rövid válasz az, hogy sehogy. A hosszabb pedig az, hogy nem is kell őket beállítani. Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor meg lehet kérni egy nagyobb gyereket, hogy mondjuk az erős napsütés miatt ne…..
Orsi fotóz 2014.06.25 18:24:36
@szemroni81: Ezek az apróságok mikre nem képesek! :D
Levelet kaptam, örülök neki :) "Te fotóztad tegnap a lányodat a Balaton-felvidéken lila virágmezőben? Pont néztük, hogy milyen szép mező, valaki ott fotóz (ki ez a hülye, aki vészvillogva itt megáll?!), jobbra néz, ez Orsi meg a lánya! Mondtam is a kocsiban, hogy épp a…..
Orsi fotóz 2014.06.25 14:24:54
@aromillo_Máthé Fanni: Majd szervezek egy versenyt, h ki hol lát minket fotózni :D
...mindjárt felnövök! Sajnos egy újabb közhelyről kell belátnom, hogy van igazságalapja: a gyerekek olyan elképesztően gyorsan megnőnek, hogy az hihetetlen :( De most nem szomorkodunk ezen, hanem egyrészt megtanuljuk lefotózni őket, hogy minél több pillanatot konzerváljunk…..
... vízipisztolyozás a Városligetben. Drága kisfiam fél6-kor úgy döntött, hogy kialudta magát, és mostazonnal szeretné kipróbálni a tegnap kapott vízipisztolyt. Aludni már semmi esély nem maradt, az udvaron kicsit talán zajosak lettünk volna, a Városligetben viszont senkit nem…..
Fotózd le a nyarat! Tejbajusz :) 2014.06.20 16:18:31
Sehol sincs előírva, hogy nyáron csak és kizárólag szabadtéri képeket lehet készíteni, ugye? :) A habos turmixok száma ilyenkor nálunk nagyon megugrik, úgyhogy a tejbajuszos kép adta magát reggel :) Fehér habbal még látványosabb lenne, de a Dani az epres turmixot szereti,…..
Továbbra is hintázik a banda, de most nem ez a lényeg. Jobbról sütött a nap, felhő egy szál se, fák csak a játszótér szélén, így természetes árnyékra nem sok esélyem volt. A szikrázó napsütés nagyszerű, épp csak durva árnyékokat képez, ami kifejezetten csúnya egy…..
Fotózd le a nyarat! Hintázz! 2014.06.18 10:25:43
Nem kell minden képen a gyerkőcnek szerepelni, elég, ha néha csak az árnyéka jelenik meg! Mindig figyeld az árnyékokat, hiszen nagyon érdekes mintákat hoz létre, és a fotóalbumot is feldobja 1-1 szokatlan kép! :) ..
Zsombi vagány 7 évesként imád magasra repülni a hintával, és közben azt mesélni nekem, milyen ijesztő volt, amikor az ovistársa átfordult... Na ilyenkor inkább becsukom a fülem és fényképezek :) Kényelmesen leheveredtem a hinta alá és őrült módjára fotóztam, persze…..
A nyárhoz nyári frizura passzol, ami a fiaink esetében a szőrös barackhoz hasonlít a legjobban :) Fodrászhoz járni utálnak, így marad az itthoni megoldás. Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy van egy (vagy több) szép nagy ablak a fürdőszobádon, akkor most nagyon irigyellek.…..