Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorsi0128

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta érezhető Csepelen az SZTK járóbeteg-szakellátási kapacitásainak csökkenése, az orvosok elvándorlása. A csepeli lakosság, az intézményt felkereső betegek, a testület ellenzéki tagjai és a csepeli internetes blogok szerkesztői, kommentelői által ismert és jelzett…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
vorsi0128 2014.12.10 18:02:11
Én, joban mondva kisfiam ennek örülne a legjobban:

ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/6972087

Néha elmegyünk a Baumaxba és ott szokott rollerezni. Sajnos mindig közbejön valami és így mindig tolódik a beszerzés:((

Boldog Karácsonyt!
Sokan, sokszor kértetek már tőlem ötleteket saját kezűleg készíthető pénztárcákhoz. Eddig nem találtam igazán használható anyagot a témához, de ma rábukkantam erre a remek szabásminta-gyűjteményre...
A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára! 1. Szalvétaragasztós megoldás A gyertya egész felületét (vagy csak egy részét, ahogy tetszik) kenjétek át szalvétaragasztóval, és amíg nedves, hempergessétek meg alaposan…..
Játék az étel Tavaszi mikulás 2012.05.08 11:55:00
Mikulás tavaszi gúnyában. Forrás: http://www.onlyfunnyimages.com Télen is beszerezhető eper, így nem meglepő egy Mikulás tavaszi öltözetben. A eprek szárát kivágjuk, csúcsukat levágjuk, félretesszük. Az eper nagyobbik részét a száras részével lefelé tányérokra helyezzük,…..
Egy ötlet, hogy a teljes kiőrlésű kenyeret szívesebben fogyaszák a gyerekek. http://playtimerecipe.com..
Amikor néhány hónapos volt a kislányom, teljesen be voltam zsongva, hogy talp- és kézlenyomatot készítsék a csöpp kis kezecskékről és lábacskákról. Eléggé ledöbbentett, hogy mennyire drága egy-egy ilyen készlet, jó, tudom, ilyenkor semmi sem drága, de kicsit azért pofátlannak találtam a 3-4000 Ft-os…..