Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kirakott(KT74)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő már mécsesekkel körülvéve hanyatt fekszik,amikor belépsz a helyiségbe.A mécsesek hője szinte bántó kontrasztban van a testedet beboritó hűvös selyem tapintásával,úgyhogy hagyod, hogy lehulljon rólad. Amikor lábai közé ülsz,hogy az olajos tubust kivedd a meleg…..
kirakott(KT74) 2012.09.15 22:40:56
@masszázsblog: "ha nem jössz az unalmas trolldumával, hogy ez kurvázás"
Ez nem lényeges kérdés. Számomra biztosan nem.
Nem tudtam, hogy ez kényes témának számít ezen a blogon.
Elnézést kérek.
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
kirakott(KT74) 2012.09.03 12:41:36
@Karipapa01: A jogos azért kicsit túlzás. Ha kivonjuk a sovinizmust a sztoriból, akkor az egyik állam polgára lebaltázta a másikét egy harmadik országban.

Speciel ezt etnikai megfontolásból tette, de még a gyilkos kiadatása esetén se túl indokolt az őt fogvatartó majd kiadó ország zászlaját elhamvasztani.

Tehát mielőtt bárki abba a tévedésbe esne, hogy az örmények a mi barátaink, az azeriek pedig az ellenségeink azért összegezze már a tényeket.

- Egy balfasz döntés következményeként kiadtunk egy elmebeteg gyilkost a hazájának (kár volt)
- Azerbajdzsánban kegyelmet kapott stb.
- Örményország felfüggesztette velünk a diplomáciai kapcsolatokat, fenyegetőzik, összenőt szemöldökű, de egyébként bizonyára nagyon rendes örmények magyar zászlót égetnek.
- A magyar kormány mossa magát, na nem túl meggyőzően persze.

Úgy tűnik, Magyarország feladata nagyjából a bocsánatkérésre korlátozódik ebben az ügyben, mert kormányunk valóban hibázott.
...És persze szép csendben készülődni kell rá, ha esetleg ezzel a bocsánatkéréssel nem elégszenek meg örmény testvéreink.
A TEK fényesítheti a bakancsokat, a diplomácia pedig smúzolhat az esetleges szövetségeseknél, ha esetleg mégiscsak a földbe kéne döngölni drága örmény barátainkat.
...És hogy kinek van igaza? Na az pont nem érdekel senkit.