Regisztráció Blogot indítok
Adatok
werner

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Télzeneszerelem V. 2008.02.28 16:30:00
"We drank from the serpents vine, now we live in another time" (Wolfmother - White Unicorn) Tudom én, hogy sok hivatalnok-multiszolga reakciós blogolvasó senyved attól, hogy az öltöny-nyakkendő szorítása alatt még mindig ott dobog az acélszív. Az elnyomott rocker-én aztán…..
Mivel még mindig semmi konkrétum, ráérek kevésbé fontos hülyeségeken gondolkodni. Például az egyelőre erősen utópisztikus lakásavatón. Ezzel ugye mindig az a baj, hogy hangos meg zavarja szomszédokat és a meghívotti kört ismerve van benne komoly pusztítási potenciál is. Szóval…..
Demszky Gábor alábbi, láthatóan kétségbeesésről tanúskodó segélykérő levele lánclevélben jutott el hozzánk. Itt a szerkesztőségben úgy döntöttünk, hogy ezúton biztosítjuk számára a szélesebb nyilvánosságot, hogy segélykiáltását minél többen hallhassátok. Kedves…..
Lakásfelújítás Csúszás No1 2008.02.21 11:54:00
Azt hiszem, világrekordot döntöttem. Még éppen hogy csak tervezgetek, még a tulajdoni lapon meg sem száradt a nevem, de már kiderült, hogy legalább két-három hónapot csúszik minden. Beszéltem ugyanis a közös képviselővel – róla majd később, de úgy néz ki, hogy mázlim…..
Aki átélte már valaha a „Van flexed?” „Nincs.” „Mi van, buzi vagy?” típusú megaláztatást, az tudja mi következik. Férfiember szereti magáról azt hinni, hogy ért mindenhez, hogy mindent meg tud javítani – vagy legalábbis ezt akarja elhitetni…..
Lakásfelújítás Kezdetek 2008.02.16 17:00:00
Kezdjük az elején: alaprajz. Amint megkaptam a kulcsokat, bölcsész végzettségemet meghazudtoló precizitással lemértem minden falat és meg is rajzoltam, hogy is néz ki két dimenzióban a lakás. Aztán mikor az első összefirkált lapot kidobtam és elkészült a  második,…..