Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldenfloyd

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
oktatástechnológia Agility 2013.12.11 11:16:20
Ez az egyik legnépszerűbb sportág a kutyások körében. Népszerűsége nem véletlen, hiszen az agility nem csak hihetetlenül izgalmas, de látványos is. Az szó gyorsaságot, ügyességet jelent. A sport a lovas díjugratás mintájára jött létre, melynek lényege, hogy egy előre…..
oktatástechnológia Bemutatkozás 2013.12.10 20:39:09
Jelenleg egy alapítványnál dolgozom, és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Sporttudományi Intézetének hallgatója vagyok. Gyerekkorom óta szeretek állatok között lenni, és velük foglalkozni. Első saját állatom egy cica volt, majd első kutyámat, Adélt, a berni pásztort, 14 évesen…..
oktatástechnológia 1. bejegyzés 2013.09.28 09:31:46
Nevem: Csík Ildikó Ez a blog azért jött létre, mert oktatástechnológia tantárgyból ez az egyik feladat...
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
A Kőbányai Önkormányzat képviselő-testülete, a szeptemberi testületi ülésen alkotta meg a dohányzás tilalmáról szóló rendeletet, Kőbánya tiszta, esztétikus képének kialakítása, valamint az egészséges életmód feltételeinek elősegítése és a környezet megóvása…..
Talán legjobban egy Szindbád novellában tudnám elképzelni azt a lakáshirdetést, amelyre Perillustris, a  hívta fel a figyelmemet, annyit fűzve hozzá: "Elkerülöm messziről a helyet, még nem akarok az Úrral találkozni." Íme a misztikus hirdetés:   A Bécsi út…..
magyar világos sör A Szent István, mint a Pécsi Sörfőzde lowcost-kollekciójának a Coop-hálózat részére dedikált terméke, eddig nem vívta ki blogunk érdeklődését, lévén teljesen illőnek tűnő a kategória egyéb, máris érdemükön felül taglalt tagjaihoz - ma is csak…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
Új MÁV blog Rémség IC 2008.01.05 07:43:00
Egy elégedetlen utas lázadása, a koszos IC miatt. Kérdezem milyen komfortért fizetünk külön díjat ebben az esetben? Kit terhel a felelősség a koszért? Kedves MÁV-Start! Az elmúlt 2,5 évben szinte minden hétvégén volt szerencsém igénybe venni a Pécs-Budapest-Pécs vonalon…..