Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iTory

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ford hivatalosan bejelentette, hogy 2016-ban visszatér a Le Mans-i 24 órás versenyre a híres győzelmük 50. évfordulójukra gyári GTE autókkal, amit a Chip Ganassi Racing fejleszt. A Ford a 2015-ös verseny előtt mutatta be az új GT versenyautóját, amit először januárban…..
A német gyártó, 16 győzelmével rekorder magasra tette a mércét a Le Mans-i 24 óráson, mivel megfutotta a leggyorsabb időt az időmérő edzésen. Túl a kétnapos edzésen a három Porsche kifogástalan teljesítményével elfoglalta az első három rajthelyet. Az LM P2-es kategóriában…..
Sziasztok! A 2015-ös 24 órás Le-Mans verseny apropóján indítottam azzal a céllal ezt a blogot, hogy egy kicsit közelebb hozzam a hosszútávú versenyzés műfaját a magyar autósport imádóknak. Természetesen, ahogy vége a hétvégének és a sorozat nem csak ebből az egyetlen…..
édesem Nincs olajszag: Oreo fánk 2015.01.20 20:43:41
Kicseleztem a fánkot, és nem olajban sütöttem meg. Hiába, mindig mondom én, hogy a szilikonformák jók. Olaj azért így is került bele zsiradékként, de ha az egészségre hajtasz, nyugodtan használhatsz helyette kókuszolajat. Nem szeretnélek becsapni, ezért nem állítom, hogy…..