Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor13

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor egy ügyes huszárvágással a választások előtt közel egy évvel Matolcsy Györgyöt, a Nemzetgazdasági Minisztérium éléről átültette a jegybank elnöki székébe. Bár a miniszterelnök a kudarcokat nyíltan nem ismeri be, de talán titokban ő is felismerte, hogy az…..
Gabor13 2013.03.02 21:35:17
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

pontosan. nagyjából azért, mert a gazdag, új lakást építőn és az új lakást vásárlón kívül a gyakorlatban mindenki mást kizárt a kamattámogatásból. Magyarul olyan termékeket hoztak létre, amik egy átlag magyar panelt vásárló család vagy friss pár számára elérhetetlenek voltak. szerettek volna, de nem járt. aztán körülnéztek a népek, hogy mi van még... akkor találtak rá az emberek az új és olcsó devizahitelre.
Matolcsy jegybankelnökké válása remek apropónak tűnhet arra, hogy Matolcsy unortodox, nem szokványos gazdaságpolitikai intézkedéseit okoljuk minden bajunkért. Jóllehet nem ezekkel van a baj, hanem a nagyon is szokványos, az első Orbán-kormány idejéből ismerős húzásokkal. Az…..
Gabor13 2013.03.01 21:30:06
@vakapad: végre valaki tisztán lát, köszönöm
Most egy csomó közhelyes dolgot tudnék írni, például hogy az élet pont olyan kiszámíthatatlan, mint a tőzsde, meg ilyesmik, de azt hiszem inkább az egyszerűséget választom. Az elmúlt időszakban minden megtettem, hogy a szánalmasan kevésnek tűnő napi huszonnégy órámat úgy…..
Gabor13 2013.02.09 19:16:32
Most már tényleg ideje megnyitnom az új évet, tehát BOLDOG 2013-at MINDENKINEK! Egy új barátom azt mondta nemrég, hogy túl sokat panaszkodom, meg nyavalygok. És mivel ő állandóan beszól egy nagyon kedves fiú, így hát önvizsgálatot tartottam, sőt mi több, elhatároztam,…..
Gabor13 2013.01.08 20:06:13
@Tóninéni:
a párhuzamosság folyamatos a vonyással, úgyhogy győzött a rutin
"szerencésre" hallgattam az idősebbre, úgyhogy most már én is izgulok, hogy ne legyen igazam :)
Most már kijelenthetem, hogy az NZDUSD kereskedésem jó ötlet volt. Nem azért, mert csinos a grafikon, hanem mert bármi is lesz, egy adag profit már a számlámon üldögél :-) És persze bármi is lehet még. A túl korán lezárt AUDUSD pozícióm felett érzett szomorúságom is…..
Gabor13 2012.12.07 18:49:11
Foteltraderzzzz Kenguru vagy kiwi? 2012.12.04 11:32:29
Kicsit rám ijesztett az NZDUSD, annyira, hogy el is gondolkoztam, minek nekem két pozíció a dollár ellenében. Egyébként sem szeretem a párhuzamos dolgokat, dupla munka, és dupla rizikó az élet más területein is :-) Így elkezdtem mérlegelni, hogy az ausztrál dollárt vagy az…..
Elborítanak az impulzusok az új munkahelyemen, így aztán különös gondossággal kell felhasználnom a tőzsde iránti szerelmem minden energiáját, hogy legyen erőm még a grafikonokkal is megküzdeni. Az már biztos, hogy a mélyponton túl vagyok, amiben nagy szerepe van annak, hogy…..
Gabor13 2012.11.28 20:34:55
Úgy látszik, hiába iszom rendesen, még valami hiányzik, hogy újra visszaállítsam tőzsdekirálylány aurámat. Persze az is akadályoz kissé a kiteljesedésben, hogy feladtam kitartó küzdelmemet a szabad életért, és újra beálltam a naponta munkahelyre járók csapatába. Így a napon…..
Kedvenc angolszász fogalmam a bad hair day. Ugyanis nincs ennél tökéletesebb megfogalmazása azoknak a napoknak, amikor egyszerűen semmi nem sikerül, még a tulajdon hajszálaid is ellened fordulnak. Na hát nekem bad hair hetem, heteim vannak. Egyszerűen semmi nem sikerül. Nem sorolom fel…..
Előző posztomban a „na és?” kifejezést használtam a további EURHUF emelkedésre. Ettől most ünnepélyesen elhatárolódom. Nyilván volt oka, hogy 281,5-nél kiszálltam, egészen pontosan, hogy eredetileg odatettem a limitet, de... 283-nál kiegyenesedett a hajam, 284-nél már hullani…..
Foteltraderzzzz Köszi MNB! 2012.08.29 09:52:43
Na most, hogy virtuális lakhelyemet megosztottam Jerryvel, kevésbé érzem a kényszert, hogy bölcs dolgokat mondjak a tőzsdézésről. Mondjuk eddig is maximum a kényszert éreztem, mert okoskodással aztán nem vádolhat senki. (És lássuk be, jobb volt ez így mindenkinek!)         Neki…..
Gabor13 2012.08.30 20:29:59