Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zangif

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
Zangif 2021.05.29 09:10:39
@steven.h: En pont a regi Allegris 4-2-3-1et varom pl: Alex Sandro, de Ligt, Demiral, Danilo - Rabiot, McKennie - Chiesa, Dybala, Cuadrado/Kulu - Morata formacioban.
Vedelem varialhato, akar Chiellinivel, akar Bonuccival.
Kozeppalyara remelhetoleg erkezik erosites, de Rabiot egesz jol belejott a vegere.
Dybala Kuluval nagyon szep kenyszeritoket nyomott a Bologna ellen, elol Morata ele/melle pedig remelhetoleg erkezik valaki.
Chiesa legotbbszor fegyelmezett vedekezesben is, lehetne egy Mandzu fele bal szelso csak kicsit magasabb minosegu szelso kivitelben.
Akiktol mindenkeppen szabadulnek az Ramsey, Ronaldo, es talan Arthurt tennem meg ide, o sajnos nagyon nem illik bele a Juventusba.
A folyamatosan frissülő Mercato rovatunkban beszámoltunk arról, hogy a Juventus saját nevelésű, ám Torinóban inkább csak a padot koptató játékosa, Sebastian Giovinco iránt számos klub érdeklődik. A játékos szerződése a szezon végén lejár, és mindeddig a felek nem jutottak…..
Zangif 2015.01.09 18:16:06
@norbi9107: Én sem emlékszem rá, hogy a csatárok mögött ki lett volna próbálva, pedig sztem ott hasznát vehetnénk. A Parmaban is ott villogott. Ott talán nem nyomnák el annyira, ha lendületből mehetne az ellenfél védőire, és egy kicsit szabadabban játszana. A középpályás védekezést pedig a Pogba, Marci, Vidal trió sztem megoldaná. Nyilván ekkor Pirlonak nem lenne helye a csapatban.
Ciro Immobile késznek érzi magát arra, hogy visszatérjen a Juventus csapatához, de úgy tudja, hogy a szezon végéig maradni fog a Genoa kötelékében. Az olasz U21-es válogatott játékjogát a két klub közösen birtokolja, ám erősödnek azok a pletykák, amelyek a játékos januári…..
A Juventus világbajnok portása, Gianluigi Buffon szerint a Paris Saint-Germain csapatának kizárólag a pénznél több kell ahhoz, hogy az európai nagy csapatok között emlegessék őket. Viszont Gigi dicsérte a franciák bátorságát, amiért fiatal tehetségeknek is lehetőséget adnak a…..
Zangif 2012.11.14 08:53:13
@venember83: Igazad van, egyik meccsen, amit orosz sopcast linken néztem, és szinte anyanyelvi szinten beszélek oroszul. Ott mondott a kommentátor egy érdekes adatot, a legtöbb támadásunk Pirlotól indul, ami nem is meglepő, ez a feladata mélységi irányítóként, viszont mögötte nem Marhisio, Vidal, vagy bárki más a középpályáról, hanem Bonucci.
Úgy hogy, le lehet hordani Bonut, mindnekinek szíve joga, de a jelenlegi Juve játékstílusa szempontjából egy szinte nélkülözhetetlen láncszem.
Zangif 2012.11.14 12:42:55
@Apuleius: Persze, azt egy szóval sem említettem, hogy vannak "érdekes" megoldásai, de az ő stílusa tökéletesen passzol a 3 védős, labdatartós játékunkhoz.
Marronet én is sajnálom, amit eddig láttam tőle a középpályán az nagyon is biztató, több lehetőséget kéne neki adni, és Pirlo utódját házon belül úgymond "ki lehetne nevelni". Mondjuk Conte jobban tudja, ő látja ki hogy teljesít edzéseken, mi fekszik neki jobban. Ez csak egy szurkolói felvetés.
Zangif 2012.11.14 12:43:49
@Zangif: Na sikerült szépen megfogalmazni... szóval egy szóval sem említettem hogy nincsenek hajmeresztő megmozdulásia... :D
A Juventus sportügyekért felelős igazgatója, Beppe Marotta egyszerűen elfogadhatatlannak tartja, hogy csapatát támadják a bírók ténykedése miatt. Az Öreg Hölgyet folyamatosan kritikák érik, amiért a játékvezető a Catania szabályos gólját érvénytelenítette, továbbá…..
Zangif 2012.10.29 19:07:51
@babo410: Ebben igazad van, de kapufáról visszapattanó labda esetén is a labda elrúgásának a pillanatát kell nézni, nem pedig amikor visszapattan. Akkor pedig a Catania játékosa nem volt lesen. Sajnos ez egy hatalmas bírói baki volt...
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Vučinić Cserék: Storari, Lúcio, Isla, Giaccherini, Marrone, Quagliarella, Matri Chelsea (4-2-3-1): Čech - Ivanović, Terry, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Ramires,…..
Zangif 2012.09.20 11:22:39
@ZenTech: Veled értek tökéletesen egyet. Tény hogy hibázik, de semmivel sem kevesebbet, mint Chiellini vagy Barzagli. Azért ne ássuk már el mert beleért egy lövésbe és az bepattant róla könyörgöm. Lúciót meg ne követeljük már a helyére, láttuk miket hozott össze a felkészülési időszakban is... Marrone tökéletesen tudja helyettesíteni, a játékosok rotálása érdekében néha válthatnák egymást azon a poszton, de egyáltalán nem kéne Bonuccit a padra küldeni. Meg szerintem Marrone inkább középen játsszon, mert ha így folytatjuk nem marad erőnléte a középpályásainknak a szezon végére...
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Zangif 2012.08.31 15:35:39
@BigP8613: Engem még az is lehet, hogy érdekelne, Bp-en belül merre?
Juventus FC blog Bendtner orvosin 2012.08.31 10:07:26
Niklas Bendtner veszélyesen közel a Juventushoz. Mondhatni Torinót már be is vette, mivel a juventus.com szerint is feltűnt ma reggel a Fornaca di Sessant klinikán, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon. Ezután az Insituto di Medicina dello Sport felé veszi az irányt és ha ott is…..
Egészen brutális csoportokat hozhat a ma 17:45-től kezdődő BL-sorsolás annak köszönhetően, hogy a Bajnokok Ligája idei kiírásában a Juventus és a PSG csapata csak a harmadik kalapba került, a német bajnok Dortmund és a francia Montpellier pedig a negyedikbe. Az futballrajongók…..
Zangif 2012.08.30 17:58:34
@juve28adam: Köszi szépen! Működik! :))