Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marschaller500

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Marschaller500 2012.09.01 14:40:39
@váj mí: Nem akartam itt veled szobaallni, de itt is elkopted azt amit csak egyedul te tudhatsz a vilagon! Te nagytudasu! Miszerint angol, nemet meg osztrak nem megy amerikaba es kanadaba mert SZERINTED minek menne!
Mire alapozod ezeket a kijelenteseket?! Neked ott az alfoldi tanyavilagban errol milyen HIVATALOS informaciod van?!
Itt vannak a hivatalos statisztikak, ezt olvasd el ha kepes vagy ilyen feladattal megbirkozni

2000-2009 kozott 122.000 Nemet es 171.000 angol vandorolt ki az USA-ba.
Kanadaba a fenti idoszakban 75.000 angol es 35.000 nemet. Es ezek csak azok, akik zoldkartyat kaptak, mert ok miosulnek bevandorlonak. Akik munkavallaloival vannak ott azok nincsenek a listan es ok legalabb ketszer ennyien vannak.
Itt vannak a hivatalos infok,amik garantaltan nem olyan hitelesek mint amiket te szolgaltatsz, de megis az szamit az adott orszagok kormanyainak hiteles statisztikajanak

kanada : www.cic.gc.ca/english/resources/statistics/facts2010/permanent/10.asp

USA : www.dhs.gov/xlibrary/assets/statistics/yearbook/2010/ois_yb_2010.pdf

Te itt osztod a kulfoldon eloket, hogy te mekkora majer vagy ok meg mekkora hulyek. Kozbe meg nem tudsz venni magadnak egy normalis ruhad, a csajodat meg a biciklivazra ulteted amikor a kocsmaba mentek.
Csak itt vagy faszagyerek egy alnev moge bujva ismeretlenul.
Marschaller500 2012.09.01 16:41:56
@váj mí: Ahhoz kepest megsem latsz ra a kamionok rendszamara, hogy raebredj miert megy az echte nemet a tengeren tulra dolgozni :-D vagy csak szelektiv a ralatasod?!
Jah, a statisztika egy hiteltelen semmi, jossz te, egy noname nick valahonnan es majd te megmondod mi van.
Amerikaban eltel mar?! Mar arra is kurva nagy a ralatasod, jobb mint azoknak akik ott elnek!
Marschaller500 2012.09.01 17:37:32
@váj mí: "nnan lehet külföldön felismerni az "echte" magayart, hogy semmilyen, az övétől eltérő véleményt, tapasztalatot, észrevételt nem bír elviselni, azt rögtön személyes támadásnak veszi. Viszont, ha téved, elnéz valamit, azt beismerni a büdös életben nem fogja. Nemzeti sajátosság, tuti. "

NA ERRE APAM PONTOSAN TE VAGY AZ ELO PELDA!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Marschaller500 2012.08.30 19:13:45
@Babette_: aztan majd dontsd el, hogy neked ki a hiteles informacioforras: par tucat echte nemet kamionos, vagy az egyszer-mar-rendeltem-pizzat-stuttgartban germania-professzor.
Marschaller500 2012.08.31 20:56:11
@janegirl36: Kotelezo X eve regisztraltnak lenni, hogy kommenteljek?! BTW te is ekezet nelkul irsz, nem?

Kit erdekel az amerikai kamion? Te mondod itt mindenfele tajekozottsag nelkul, hogy azt ugyan nem birja ki senki. Mondod, mert AZT HISZED, hogy igy van. En meg elmondtam, hogy NEM IGY VAN.
Halovany fogalmad sincs a kamionosokrol. Sem a kamionos eletrol. Megis ugy allitod be az elkepzelt velemenyed mintha az 100% lenne a valosag, amit mas mondd az meg baromsag. Mert amirol te nem tudsz, az nem is letezik?! Vagy hogy van ez?
NEZZ UTANA, HOGYAN ELNEK AZ AMERIKAI KAMIONOSOK!
Majd utana kepzeld el.
Vagy menj el egy amerikai truck stop-ba es kerdezd meg toluk! Meg leszel nagyon lepodve. tobb tizezer amerikai kamionos el a kamionban. Nem 3 evig, hanem 33 evig.
Megvan mindene ami kell neki.
Attol, hogy neked mas az igenyed mint egy masik embernek, meg attol az nem hazugsag. Csak azert mert mas mint te.
Vilagos?
Marschaller500 2012.08.31 21:03:51
@janegirl36: Nem tudom eldonteni, hogy egyszeruen paranoias vagy, vagy pedig az egesz vilag csak hazudozik, kiveve teged!