Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigeti György

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy amikor az "elmúltnégyév" az "elmúltnyolcév" eredményeivel kampányol   Előző cikkünkben  a közpénzből történő, sikerek nélküli sikerpropagandáról írtunk, ami felkeltette egy őrmezei olvasónk figyelmét, aki egy új plakátra hívta fel figyelmünket:   Első…..
Szigeti György 2014.08.26 23:02:16
Elérkezett a nagy nap. Újbuda vezetői kedden délelőtt kilenc hónapos késéssel, de átadták a körtéri Gombát. A 2009-ben elindult folyamat, ha lassan is, ha döcögősen is, de célba ért. Vagy mégsem. A szentimrevaros.blog.hu fotósa valamiért lemaradt a meghívottak listájáról,…..
Szigeti György 2014.05.16 11:53:49
Furcsa módon rajzolták az önkormányzati körzetek határait. A véletlennek vagy valami másnak köszönhetően a kormánypártok ősszel egy kicsit több körzetet tudnának így megnyerni… A Fidesz választási törvénykezésének újabb állomásához érkeztünk el idén tavasszal. Az…..
Felmentő ítélet a fővárosi bíróságon, avagy egy sajátos magyar politikai krimi lezárása A Fővárosi Törvényszék felmentő ítéletet hozott a 2010 októberében hivatali visszaéléssel megvádolt Molnár Gyula és Lakos Imre ügyében. Itt a közlemény akár be is…..
Szigeti György 2012.09.05 10:36:51
@Mikrobi: Te tényleg ekkora gyökér vagy? Az, hogy az én városom, az nem azt jelenti, hogy csak az enyém. Ez az én városom, az én hazám, az én szüleim. Büszke vagyok rájuk, szeretem őket, magaménak érzem. Mindannyiunké, az enyém és a tied is. Bármennyire is fáj nektek.