Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyc

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
nyc 2009.07.08 21:41:21
A britek agyatlan, szó szerint elszigetelt, csőlátású emberek. Ki a fenét érdekel, hogy ők mit akarnak????? Jó dolgukban már azt se tudják miből csináljanak problémát. Legnagyobb gondjuk, hogy mikor kezdődik a Coronation Street meg a Big Brothers a TV-ben. Szánalmasan buták. Semmit nem tudnak a világban történő eseményekről, sem a világ történelméről, sem a jelenlegi helyzetről. Még mindig azt hiszik, hogy a magyar érti a lengyelt, mert "szomszédos" országok. Sírni tudnék 1-1 hiedelmükön. Gondolom, valami ultrafontos hírről maradtak le a szokásos News nélkül, hogy pl. a glasgow-i gyilkos 54 nőt mészárolt le, vagy hogy holnap szakadni fog az eső. Mellesleg az is az elmaradottságukat igazolja, hogy még netük sincs, hogy ott nézzenek, olvassanak híreket.
A magyaroktól meg egyenesen undorító, hogy képtelenek voltak a MJ Memorial közvetítésére. Idióta műsorokra meg van idő, van pénz. Ami tényleg érdekelne sok embert és dobná a nézettséget, azt eszükbe se jut közvetíteni. Egyébként meg tökmindegy, neten élőben ment a CNN-en, aki akarta és volt nete, az megnézhette.

Ami engem illet, nem vagyok visítozó rajongó, de MJ zenéje, videoi megérintették a lelkem, a tánctudása pedig az egész életemre hatással volt. Ugyanezt nem mondhatom el egy foci meccsről, a Pápáról,vagy történelmi hősökről.
Ezzel a véleményemmel milliók osztoznak. Ez tény. Tökmindegy ki hogyan fikázik másokat, csak hogy addig se kelljen a saját ultraxar életével szembesülnie.
Ez nem számít.

A Jackson családon viszont kiakadtam. Meg a gyerekeken is. Tényleg fapofával ülték végig a show-t, a testvérei, mint a Zámbó klán...Képmutató egy banda. Sosem álltak ki Jacko mellett, az apja meg, kalapban, rágóval a szájában röhögött. UNDORÍTÓ volt.
Megértem Liz Taylort, h nem akart elmenni.
Jah, és a gyereknek Janet ott súgott a fülébe valamit, a gyerek meg bólogatott hevesen. Gondolom az lehetett, hogy sírjál és add elő a hattyú halálát..

MJ-ről soha semmit nem hittem el, hiszem, ha látom. Különben sem csoda,h ennyire sérült volt lelkileg. A saját családja kitagadta. Szerencsétlen gyerekeket senki nem fogja szeretni a családban, csak jól kihasználják majd őket.

R.I.P. MJ. YOU R BY FAR THE BEST.
Modor Tibor [Tibi, der Manierkőnig] (517) ÜzenekKöszönöm mindenkinek a névnapi megemlékezéseket! Imádnivalóak vagytok! ;-)február 18., 11:34Lejárt és elcsépelt témának tűnhet elsőre a wiwes, facebookos profilok kielemzése, de talán mi is tudunk újat mondani. Az évek óta…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..