Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubbish007

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélben fordul Répássy Róbert (Fidesz) a miniszterelnökhöz, mivel úgy véli: a vezetőre a korrupció gyanújának árnyéka vetül, nem törekszik a gyanús ügyek kivizsgálására, ehelyett elleplezni, takargatni igyekszik azokat. Répássy Róbert sajtótájékoztatón ismertette a levél tartalmát. A képviselő…..
Rubbish007 2018.09.28 10:12:05
@MACISAJT1:
Nem, szerintem itt a többség nem azt mondja, hogy jöjjön vissza Gyurcsány. De ha akkor Gyurcsánynak mennie kellett, és ezt modntad gondolom te is, akkor most is ezt kellene mondanod. Vagy itt kettős mércét alkalmazol? Akkor nem lehetett, de most már szabad?
Szóval csak arról van szó, ha akkor kikeltél ilyen ellen, akkor most is ezt kellene tenned, nem?
És igen, a legnagyobb baj a mai Magyarországon most az, hogy nincs egy normális párt, aki mögé oda lehetne állni. Ez a nagy szerencséje a mostani rezsimnek.
Bár az is lehet, hogy fizetett kommentelő vagy, így megértem, hogy ezt írod, hisz ezért kapod a pénzt. A munkádat pedig nyilván nem kívánod elveszteni.
Rubbish007 2018.09.28 10:43:04
@Ma Baker: Szerintem neked a Rákosi, vagy Szátlin korban kellett volna élned, tudnád, hogy mire jó a liberlizmus. Bár az is lehet, te is beállnál az ÁVH-ba, KGB-be.
Egyébként nem ennyit tud felmutatni az általad libiszett, valójában még szabadnak nevezhető média. Van itt Mészáros, meg Tiborcz, meg Rogán, Szijjártó, TAO, Paks, Elios és sorolni lehetne még napokig. De sajnos te is egy vagy azok közül, akikből a kormány média bolondot tud csinálni, vagy egyszerűen csak a munkáját féltő, fizetett kommentelő vagy.
Rubbish007 2018.09.28 13:49:45
@MACISAJT1:
Csak egyet árulj el. Akkor, mikor ez történt 2003-ban, akkor mit gondoltál róla? Most miért nem ugyanazt fújod, mint akkor?
És mielőtt azzal jössz, hogy én akkor mit mondtam, akkor elárulom, azt amit most: a korrupt politikusnak mennie kell, most is korábban is és a jövőben is.
És kíváncsi lennék arra is, ha anno az MSZP-nek lett volna egy hirtelen megvilágosodott csőszerelője, vajon mennyire ostorozta volna a FIDESZ, és elfogadta-e volna azt a magyarázatot, hogy az esze, meg Isten, meg azért a miniszterlelnök barátsága segítette hozzá ahhoz,. hogy gyorsabban gazdagodott, mint bárki a világon, beleértve Zukerbergert is. De szerinted ez is nyilván rendben van, mert annak idején a baloldal is lopott, tehát ez felhatalmazza a FIDESZT is a lopásra.
Az is teljesen normális, hogy Magyroroszágon nem találtak egy mebert, aki lefolytatta volna az ország gázszerelőjének vagyonosodási vizgálatát.
Szóval nem arról van szó, és ezt csak a FIDESZ próbálja így beállítani, hogy aki nem bólogat nekik, ez mind egy húron pendül, és a korábbi rendszert, meg a migránoskat pártolja, pedig nem így van. Volt akkor is korrupció, amit elítéltek az értelmesen gondolkodó emberek, és most is elítélik. Nem kívánom vissza sem Gyurcsányt, sem a korábbi politikai elitet. Szeretnék egy olyan kornmányt, aki elszámoltatná a korábbi és a mostani korrupt kormányokat és segédeiket.
Nem pártolom az illegális bevándolást, mint ahogy a nyugati hatalmak sem ezt kérik. De nem kérek abból sem, hogy pénzért bármilyen bűnöző kaphat magyar letelepedési engedélyt. Bár szerinted gondolom ez is csak a "ballibis" média találmánya. Mint ahogy az is, hogy a kormánypropaganda teljesen másról szóló képeket próbált beállítani úgy, mintha az napjainkban, a migráns problémáról készült volna - nyilván nem épp az aktuális választási kampány miatt tette. Gondolom ezeket szó nélkül benyeled még akkor is, ha utána valami csoda folytán a kormány média elismeri, hogy hazudott.
De ezek mindig egymás kezét mossák. FIDESZ hány korábbi korrupciós balhét vitt bíróság elé? Simicskára most azt mondják, hogy micsoda oligarcha volt, és korrupt és minden rossz. Miért nem vitték bíróság elé? Miért hagyták, hogy elhagyja büntetlenül az országot? Talán féltek, hogy együtt buknak?
Nem kell aggódnod, ugyanígy megvan a többi korábbi korrupt léhűtővel a háttéregyezség. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét! Kóka Jánost is "rehabilitálták", ahelyett, hogy számonkérték volna az akkori helikopterezését.