Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gormi

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Bőrt, Zuzát, Belsőséget 2007.11.22 15:54:16
A kibbaszott rutin, attól van tele a tököm. Évek berögzött mozdulatai, gondolatai, cselekedetei. A minap, majdnem rápaskoltam egy lány fenekére mert úgy állt mellettem mint ő. Aztán mindezt majdnem elújságotlam neki, mert az ilyen hülye szituációkon csak mi szoktunk mókázni, majd…..
Hogy alig látni valami épeszű akciót a közéletben az teljesen nincs rendben, de hogy ekkora blődséget nyomjon a katolikus egyház feje, az már egyszerűen hihetetlen. Vagy inkább bűn. Mintha mindenkit megszállt volna valami démon. Aki nyilatkozik mind dühös és akkora baromságokat…..
..menjunk má' vissza az állam melegébe! Mondja Gaskó, merthogy mi ez a munkás, magyar, érték, izé ellenes nyumulás, ez a mániás racionalizálas,  privatizáció, reformkodás?! Babrálják itten a mi jó kis államanyánkat, miközben gyermeki népe meg kirakva az óvó…..
Gormi kocsmája Szülj kapualjban! 2007.11.17 08:18:00
Nem akarsz nőgyógyásszal találkozni, de azt sem akarod, hogy a hatóság maceráljon? Vagy egyszerüen csak gyorsan jön rád és úgy tágulsz mint az univerzum, akkor a legjobb hely a szülésre egy kies senkiföldje. Ha megvagy vele, akkor korrektül tekerd rá a porontyra a kábelt, majd…..
Pascal Sztrájk! de mi a faszért? 2007.11.21 09:21:00
Vagyük ezt újra, ezt a demokráciaizét. Egyrészt a sztrájk alapjog. Kényelmetlen és kellemetlen az igaz. Mégsem illik rámondani, hogy zsarolás, még ha a célokkal egyet nem értők szemében annak is tűnik. Másrészt a sztráj kényelmetlenséget, kárt okoz. Azt sem illik mondani, hogy…..