Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wicken

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Készenléti Rendőrség és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Bicskei Vasútállomáson 2015. szeptember 3-án 11 óra 58 perckor kisoroltatták azt a vonatszerelvényt, amelynek hat vasúti kocsijában – a vonatkísérő rendőrök jelzése szerint – illegális…..
 Egyre több Android rendszerű készülék kerül a kezeim közé és ezért egyre többször szembesültem a címben foglalt problémával. Sajnos nálam ez alapban probléma, mert a dokumentációk, YouTube-videók és a Microsoft Help oldala szerint is ez egy rém egyszerű feladat, nekem…..
wicken 2012.10.15 18:24:18
@hexend:

amit írtál tökéletes, ingyenes megoldás, de kicsit egyszerűsítenék rajta. :)

nem kell excel, meg importálgatás sehova.
egyszerűen kattints a névjegyalbumra, jelöld ki az összes névjegyet, jobbklikk bármelyiken és "küldés névjegyként". ekkor legyártja a küldendő e-maik-t, benne mellékletként a sok vCard-al.

innen már mehet a mentés, egyesítés, feltöltés.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
wicken 2012.08.30 09:11:42
@cicnyapempöli: elárulom. bemész a legközelebbi munkaügyi hivatalba és ingyen elvihető a munkaközvetítő újság, bazár, benne több ezer munkalehetőséggel.
számos melót találtam így ausztriában. felhívod, megbeszéled, odamész.
az én személyes bajom az, hogy így is hülyére vesznek. az osztrák nem túlórázik, pénteken rövidített melót végez, soha az életben nem emel meg semmit, csak gépekkel és kétszer annyit kap, mint én, akinek 3x több és magasabb szintű a végzettsége.
lassan ott tartunk, hogy a kinti "nagy" fizetésből ha levonom az autóm kopását, a benzin költséget, a kaját és hogy 3 órával előbb kell kelnem és 2-vel később érek haza... már nem éri meg a kinti meló, ha csak ki nem cuccolok az egész családdal.
ezzel csak az a baj, hogy itthon meg egyáltalán nincs meló, nincs igény a valós szakemberekre.
ha véletlenül mégis lenne ilyen állás, akkor olyan követelmények vannak, ha annak megfelelnék, a világon bárhol felvennének első szóra. a másik hatalmas probléma kis országunkban, hogy elsőként a sógor, koma, rokon, ismerős kerül be az állásba, legtöbbször szakmai képesítés, szakmai gyakorlat nélkül, akár pályakezdőként is.
sok cégnél a felső vezetés annyira hozzá nem értő, hogy nem csoda, ha nem megy a szekér, persze míg tönkre vágnak egy céget, addig milliós fizetést kapnak.

nyugaton ezért felelősségre vonás, börtön jár.

én továbbra is várom a kinti lehetőséget. ez az ország egy trágyadomb.