Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mileva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A digitális eszközök és lehetőségek terjedésével lett egyre népszerűbb az elmúlt években a digitális nomád életforma is, ami voltaképpen a határátkelés egyik alfajának is tekinthető. Persze ennek az életformának is ugyanúgy megvannak az előnyei, mint a hátrányai, ma az előnyöket vesszük sorra, hogy…..
Mileva 2019.09.14 18:06:12
Biztos lehetne hülyébb címet is adni ennek a posztnak, de lusta vagyok kitalálni egyet, kommentekben tessék panaszkodni, ha muszáj. Szóval kijött az első adag hivatalos kép a Trónok harca nyáron induló hetedik évadához, mi meg okoskodunk egy kicsit a látottak alapján, és a sztori vonalára igyekszünk…..
Külföldön már évek óta kapni, a magyar drogériák polcaira azonban csak mostanában került fel az ún. PISILŐ TÖLCSÉR Tény, hogy a találmány kissé bizarr, azonban sok nő életét könnyítheti meg. Nem kell sokáig gondolkodni, hol is lehet rá leginkább szükség; egy…..
Mileva 2015.05.10 19:33:36
Most jelent meg...? Én két vagy három éve vettem a DM-ben, ilyet: www.mountex.hu/termek/11110-160-0/travel_safe_p-mate?gclid=CjwKEAjwg7yqBRCu5NmlgMm6i08SJADDEudZc404e9naGMdOYCX6Haq0s2qN3tP95kSWvLGpR0gVmxoCYWPw_wcB
A kifogás annyi, h van a műanyag (használat után elöblíted, tokba visszarakod) verzió, ami elég spúr, csak helyet foglal, meg van a lapra hajtott, de eldobandó papír cucc. A kettőt kombinálni kéne: rugalmas, stancolt műanyag lapból kéne csinálni, ami összecsukható ÉS sokszor újrahasználható.
Amúgy aki próbált már derékig összepisált toi-toiban, a testét lábujjhegyen tartva egyensúlyozni, vagy síoverállban pisilni, az áldja ezt a holmit...
Leena Lehtolainen: Az első gyilkosságom [Ensimmäinen murhani, 1993] ford. Varjasi Csilla Animus, 2012 finn / krimi / kortárs [3 és fél billegő léc a stégen]   "Pálinka, nő és pénz. Mindössze ennyi nyomot hagyott Jukka maga után. Valahogy ismerősnek tűnt ez a felállás.…..