Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinek a lába földig ér (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2013.03.19 21:47:04
 Viktor:    Te Viktor,  tudtad, hogy a székelyeknek van zászlójuk?  Mi lenne, ha én kurvára felháborodnék rajta, hogy van nekik olyan zászlóizéjük, te erre kitűzetnéd azzal a bajuszos marhával a parlamentetekre, mi még annál is jobban felháborodnánk, és…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2013.02.20 14:36:28
@HaKohen:
Lehet, hogy kihagytál szerte itt néhány napot?
kinek a lába földig ér (törölt) 2013.02.20 19:45:35
@HaKohen:

viktor beszélget: royslade 2013.02.17. 14:07:59 Itt van a törölt poszt.
kinek a lába földig ér (törölt) 2013.02.23 10:44:17
@HaKohen:
Sajnálom.
Talán másként látnád ezt a keserves története, ha még kutakodnál a vincentek egymásnak keresztbe-kasul küldött üzenetei között.

Gondolj, bele: József Attila kirojtozta a kalapja karimáját. ( Szabad ötletek....)
Nektek igazatok van. Stadiont szeretnétek és ezt követelitek, határozottan és radikálisan, amitől a ballibek vagy összeszarják magukat vagy előveszik a soha el sem ásott, zsírpapírba gondosan be nem göngyölt gyűlöletüket és lövésre kész állapotba fényesítik azt. Ne…..
Bekövetkezett az, amire már novemberben számítani lehetett: az LMP egyre inkább elváló két irányzata a jövőben külön folytatja. A forgatókönyvhöz sem kell túl nagy fantázia: a pártban maradók minden bizonnyal önállóan vágnak majd neki a 2014-es választásnak, míg a…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2013.01.27 22:58:17
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2012.12.31 20:49:44
@márta)):

Meglásd, ebből a Gulyás Gergelyből hamarosan alkotmánybírót csinálnak.

@Hepci:
Ki imádja? Nem tart ő igényt az imádásra.
Egyszerűen bízom benne és visszavárom.
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
Én azért szeretem Selmeczi Gabriellát, mert ő egyszerre X Faktor és The Voice. Tagadhatatlanul ott lappang benne az a faktor ami kiemeli a mezőnyből, és ha a hangját meghallod kedves honfitársam akkor te is Pavlov kutyájaként nézel ki a fejedből mert tudod: most valami iszonyúan…..
Ma sem lennék Habonyárpi. Vagy ötös számú Bayer Zsolt nem lennék inkább? Nehéz eldönteni ezt ekkora öngól, egy mondattal hazavágható kormánykommunikáció és ideológia után. Talán egyenesen a Nagy Bencsik Andráshoz kéne fordulnotok valami tanácsért, mert egyrészt a…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2012.10.23 22:14:37
@Kettes:

Miért bántod a makikat? Én ott turulokat láttam.
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..
E héten is egy alapvetően kulturális honlapra hívom fel Nb. Figyelmetek. Az a címe, hogy Mária országa. Itt is sok érdekes verset olvashattok olyan, felfedezésre váró költőktől, mint Zsidi Sándor (természetesen Döbrentei Kornél, Gavallér János és Wass Albert), vagy az egészen…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2012.10.05 11:48:52
@royslade:
Majd megtanítja Torockai a 64 vármegyére.

Más:
Schmitt Pál forog a ........ bérelt villájában:

kepviselofunky.blog.hu/2012/10/04/kerenyi_imre_eroszakot_tett_a_nyelven?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_10_05&utm_campaign=index
Talán akad olyan, aki észrevette: hosszú kihagyás után egy kicsit visszatértem a nyomtatott sajtóba. Persze, csak óvatosan: a nyár végétől havi egy alkalommal írok cikkeket a Heti Válasz számára. 2004 és 2006 között egyszer már kipróbáltam ezt, akkor minden héten Giró-Szász…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2012.10.02 16:58:00
@6.Lenin:
Majd csak nézd meg, hány fideszes fog függetlenként indulni hamarosan!
És emlékezz, hogy a főpolgármesterségért anno Schmitt és Tarlós is Fidesz támogatással, de függetlenként indultak.
Nem! Nem arról van szó, amire elsőre gondoltok! Semmiféle eltiltás, bevonás, vagy rendőri intézkedés nincs az történet hátterében, még csak arról sincs szó, hogy felhagytam volna a közúti közlekedéssel. Egyszerűen csak lejárt. Egy apró kis műanyagkötésbe burkolt…..
kinek a lába földig ér (törölt) 2012.09.08 10:36:20