Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LayerFIop

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
LayerFIop 2012.09.13 20:06:25
@péniszirigy feminista szűz strihkurva: mesterien csinálod, ahogy figyelmen kívül hagysz válaszokat, tényeket, és csak részlegesen válaszolsz, terelsz, csúsztatsz.

pontosan ez a fidesz-retorika lényege, gyere közénk a fideszbe!
Orbánék múltheti erkölcsi mélyrepülése valamint a tegnapi produkciója (amiről ugye kiderült, hogy ordas nagy hazugság, és aminek annyira kiszámítható volt előre a forintosítható eredménye, hogy felveti bizonyos büntetőjogi kategóriák gyanúját, de persze ez csak a…..
LayerFIop 2012.09.07 21:00:42
Kara kán 2010.04.12 22:08:19

"Az a felháborító, hogy minden területen ez megy. Az én szakmámban is.
Az ember kínlódik, hogy megkeresse a betevő falatját, fizesse az adókat ezeknek az eltunyult mocskos eliteseknek, közben meg a csókosaik irtózatos pénzeket emelnek le - az adómból. Nekem történetesen informatikus oklevelem is van, de soha egyetlen közbeszerzési projektben nem tudtam részt venni.

Nem Jobbik kell ide, hanem Drakula, hogy karóba húzza ezeket a mocskos disznókat."

Kara kán 2010.04.12 21:37:51

"Melyik nagyobb szélsőség: zsidózni vagy cigányozni egyet, vagy milliárdokat lopni, tönkretenni egy országot egyrészt (fent), és lopni, rabolni, gyilkolni másrészt (lent)?"

Kara kán 2010.04.12 22:01:42

"No, látod, ebben egyetértünk. Valóban Abszurdisztán ez, mert itt, ha élni akarsz (nem, nem luxusról beszélek, egyszerűen élni, egyik napról a másikra, fizetni a rezsit) itt vissza kell lopnod a saját pénzed. DE NEHOGYMÁR ISTEN CSAPÁSÁNAK ÁLLÍTSUK EZT BE, ENNEK MEGVANNAK A SZEMÉLYI FELELŐSEI! és ezen fog bukni a fidesz, ti. hogy felelősségre tudja-e őket vonni."

Kara kán 2010.04.06 23:15:39

"józanmagyar?

Mióta a blogom jelszavává tettem, és az SG.hu fórumain évek óta emellett kardoskodom, a Magyar Hírlap fórumain Józan Magyar Paraszt néven írogatok, minden kis köcsög józan magyar akar lenni.
Amúgy az Sg-n írtam is többször, hogy lopják az ötleteim
www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1270494522&no=29), főleg a baloldali-libsik, minden kis köcsög józan akar lenni. Persze az, hogy füvet szívnak, az nem számít.

Odáig jutottunk, hogy Orbán Viktor tömeggyűlésen a józan ész fontosságáról beszél, és Bajnai kormányprogramjának címébe is bevették a kifejezést.

No, de kedveseim, ez csak majmolás, tartalom nélkül."

Kara kán 2010.04.06 22:04:28

"Tpikusan az "új kor" produktuma vagy. Megtanultál egy jó kis elhárító technikát, és az, hogy másokkal mi történik, téged már nem érdekel annyira. Ha másznánk a hegyen, és gurulna felénk egy kődarab, te félrehajolnál, hogy engem, mögötted eltaláljon. Individualista ember vagy, és ez egy ideig működik is, amíg neked is nem ég körmödre a gyertya. Előbb-utóbb elkap téged is a gépszíj."
LayerFIop 2012.09.07 21:10:24
@Fedor: csak idéztem az elmúlt évek egyik legaljasabb trolljától, neki, nektek a 2 évvel ezelőtti önmagát.
csak azért, mert ide is írt.
elnézést az offért.
Tima Zoltán, a megújuló tér tervezője készített nekünk egy szabadkézi rajzot a tér általa megálmodott, új állapotáról, és írt egy rezümét arról, hogy mit jelent neki a megújuló Kossuth tér. "A Parlament megépítése után közel száztíz évvel nyílik először…..
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
LayerFIop 2012.08.29 18:09:40
@makacs szennyeződés:

Igen, rendőr vagyok, és? Remélem, egyszer TEK-es is leszek. Akkor majd meglátjuk, kinek van igaza, ha rádtörjük az ajtót.
Tudomásul kéne vennetek, hogy aki a Fidesz ellensége, az a Nemzet ellensége. Hajdú Tábornok Úr pedig a jó ügyet szolgálja. Ti pedig ellenforradalmárok vagytok.
Nem, nem "tesit" végzek, hanem jogot, 4 éve. Idén leszek másodéves.