Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz. a Bályos Kiss Lány (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak Magyarországon zavar egyeseket, hogy a nőket és a férfiakat más elbánásban részesítenek például egy mulatóhelyen. Amerikában például egy ügyvéd vívja harcát egy hasonló ügyben, azt állítva, a férfiak félnek a feministáktól és megszűntek férfiak…..
Az amerikai színésznő a Graham Norton Show nevű angol talkshow-ban szerepelt múlt héten, ahol a Vasember 3-at promótálta. Két másik vendég is volt, egikük egy Lee Mack nevű angol komikus, aki elmesélte, hogy egyik térdkalácsa egy kicsivel feljebb van, mint a másik, és megkérdezte…..
A Heaven után újabb videóval rukkolt ki a nemrég stúdióalbumot megjelentető Depeche Mode. A májusban a Puskás Ferenc Stadionban is fellépő zenekar a Soothe My Soul című dalhoz forgatott klipet Warren Fu rendezésében. A fekete-fehér kisfilmben láthatjuk a zenekar tagjait, egy…..
Az előző posztok után kaptunk néhány visszajelzést, hogy túl sok romantikus, szívet melengető listát készítünk, kevés anyag szól az élet sötétebb oldaláról. Mivel szeretnénk a legszélesebb olvasói igényeket kiszolgálni, ezért most jöjjön egy igazán kemény sorozat. Mi…..
Praxis Tudja mit? Nyalja ki! 2013.01.23 06:00:00
Nem nyalom ki V doktor ,inkább tiszta vizet próbálok önteni a pohárba!Remélem fogja még ezt olvasni! Tisztelt Praxis blog!    Dr V házi gyermek szakorvos (csecsemő-gyermekgyógyász) Tapolca, gyermekorvosi rendelő. Talán a 6 alkalomból 1x volt elérhető a rendelőben…..
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
Sz. a Bályos Kiss Lány (törölt) 2012.08.30 12:55:57
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..