Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mojzi.

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén valahogy olyan gyorsan futottunk bele a decemberbe és vele együtt az adventbe, hogy legelőször csak tegnap tudatosítottam igazán (miután a két deci forralt boromból rögtön másfelet magamra öntöttem, a kilencszáznyolcvanadik japán turistát próbálva kikerülni), hogy ebből…..
A héten nagy volt a csend a Parlament háza taján, már ami a brüsszeli épületet illeti. Az uniós alapszerződések értelmében ugyanis (és előre bocsánat a kis jogi kitekintőért), a Parlament évente 12 alkalommal köteles négy napig Strasbourgban ülésezni. Ez a gyakorlatban annyit…..
Belgaországban zajlik az élet. Dolgos hétköznapjaim legnagyobb részét a Parlament tízemeletes falai között töltöm, ezért igyekszem a hétvégéket minél változatosabbra tervezni..persze ehhez számolni kell a belga eső egyik kellemetlen kis tulajdonságával, mégpedig, hogy esik.…..
Bonjour Kedves Mindenki!Sok-sok víz lefolyt a Vágon mióta utoljára bejegyzést hagytam ezen a blogon. Ez a 2013as minden eddigi évemnél nagyobb változásokat hozott (leszámítva persze 2010-et, mikor megszűnt a Mónika-show), sikeresen teljesítve az egyetemi ötéves tervet, gazdagabban…..
Mojzi blogja 2012.11.18 10:32:04
Az idei november másodika több szempontból is piros betűs ünnep volt az én szeretett dán népemnek. A dolognak köze sincsen a mi ilyentájt tartandó mindenszentjeinkhez, Dániában ugyanis még csak nem is ismerik ezt a szokást, és ha már itt tartunk, egészen egyedi a hozzáállásuk a…..
Mojzi blogja 2012.10.09 23:32:44
Vikingföldön túlpörög az élet. Más mentséget sajnos nemtudok találni gyér bejegyzéseim számát igazolandó, de beláttam lassítanom kell kicsit a tempón, mert a sok hajnalig tartó bul..akarom mondani könyvtárba járásnak meg lett a böjtje, ahogy a Rudibácsi is mindig előre…..
Mojzi blogja Hej! 2012.09.12 23:39:49
Tegnap Koppenhágában eleredt az ESŐ. De nem az a "napközben számolhatunk záporral, néhol zivatarral"-fajta, amit a Németh Lajos, biztos ami biztos alapon, minden áldott nap kilátásba helyez. Hanem egyszercsak megeresztették a csapot, és fél napon keresztül esett és esett, ahogy…..
Remélem megbocsátjátok nekem ezt a tervezettnél hosszabbra nyúlt szünetet, de annyi minden történt az elmúlt kicsivel több mint egy hétben, hogy az négy újabb Barátok közt-évadra is elég volna. Persze Magdi anyus szelleme nélkül, aki kikacsintotta Kingáék alól az ágy lábát,…..
"Élvezd, és ne akarj folyton térképet hozzá. A térképet magadnak kell megrajzolnod."      Gaál Péter Bevallom töredelmesen, sose írtam még blogot. Még csak klasszikus, tizenéves "reggel nyolckor ébredtem, fogat mostam, vajaskenyeret reggeliztem" és "Peti ma nagyszünetben…..