Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaldoroR

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyűjteményünk első felében elkezdtük végig sorra venni a Trónok harca világának tíz legalávalóbb, legbitófapozitívabb, legganajoslábúbb karakterét. Nehéz vállalkozás tíz főt kiemelni ebből az erkölcsi fertőből, ebből az orbitális rothadáshalomból, mi mégis úgy…..
MaldoroR 2013.05.12 11:06:38
Miket hordasz itt össze Jaime-ről? Nem egy vérgőzös pszichopata, aki szórakozásból lökdös ki kölyköket az ablakon, hé! Ráadásul gyerek meg sem halt - de ez mellékes. Ergo, nem kenődött szét nedves csattanással a várudvaron. (Nem tudom, melyik filmet nézhetted, ha ilyet láttál.) De az a lényeg, hogy nem tehetett mást. Mindhárom gyerek (Joffrey, Tommen, Myrcella) az ő utódai, nem Robert királyé. Ha kiderül, hogy a trónörökösök fattyak, mennek a levesbe a srácok (három gyerek lesz legyakva), Cersei-vel, Jaime-vel együtt. Persze hibázott Jaime, mert az ikertestvérével... el lehet ezért ítélni, de én nem nem tudom, Jaime részéről abszolút őszinte a nővére iránti szerelme, Jaime-nek sosem volt más nője, neki a világon a legfontosabb Cersei (mindegy, kije és hogy C-ről sajnos nem mondható el ugyanez, és lesz még Jaime kikosarazva [szegénykém], de nem akarok spoilerezni), és ha választani kell a szerette(i) és egy idegen élete között, a legtermészetesebb, hogy az ember a szerette(i) életét tartja szem előtt. (Kérdem én, ki az az idióta, aki nem?!) Ez a másik dolog. És az ominózus eset után pedig még a filmben sem ment vissza vigyorogva folytatni a dolgát... :/ Ami nagy hiba volt mindkettejük részéről, hogy nem bírták ki, míg le nem megy a királylátogatás. De szóljon mentségükre, hogy az ember gyarló, és az ösztönök marha erősek és meggyőzőek tudnak lenni...

(Hogy az emberét nem vágta le a nedes-dolog után, csak pofán küldte kardmarkolattal, az meg már tényleg mellékes, csak hát ugye, az sem úgy történt, ahogy leírtad.)
A Warm Bodies-ban egy zombi beleszeret egy nagyon is élő lányba, annyira, hogy megvédi a "fajtársaitól" is. Igen, engem is az Alkonyatra emlékeztet, de már maga a srác is egy kiköpött Pattinson. Nem tudom, hogy hozzánk el fog-e jutni, de vélhetően a magyar cím nem "Meleg testek"…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..