Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béecéká

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóbbi időben mintha elszaporodtak volna az okostelefonos lopások. A pár hete a médiát megjárt ügy óta egy munkahelyi kollégámnak akarták kirántani a kezéből, szerencsére sikertelenül (dulakodás ugyanakkor volt). Ma a Móricz Zsigmond körtéren csöppentem egy ilyen eset kellős…..
béecéká 2012.11.24 08:09:31
@nemlehet4: cigánynak lenni SZÁRMAZÁS kérdése... A mentalitás az indivídumtól függ és nem attól hogy svéd, német, stb. vagy, a rasszizmus is erről szól, hogy aki roma, az biztos így fog viselkedni, ezért "oda kell rájuk figyelni", amiből pedig kialakult a nácizmus. Ők is úgy gondolták, hogy a cigányok, zsidók más mentalitásúak, nem vehetők emberszámba és nem illeszkedhetnek bele a társadalomba.
Ebből pedig következtek a munkatáborok.

A cigány kultúra pedig nem sarkall senkit arra, hogy mobilt lopjon, ha valaki cigánykártyából jósol, nem lesz egyből tolvaj/betörő.

Amikor olvastam a bejegyzést, már nagyon reméltem hogy ez nem kerül elő, de sajnos tévedtem:(
béecéká 2012.11.24 22:02:52
@jake413: És amit a rendőrfőnök mond, azt rögtön el is kell hinni? Nem véletlenül a rendőröket tartják az egyik legkorruptabb szervnek mo.-n.

Az meg hogy a szüleid keresete kevesebb mint a segély, nem biztos hogy a romák hibája...

A romák pozitív megkülönböztetése pedig tök nonszensz dolog, egyik rendőrt se érdekli, hogy fehér vagy roma, csak az hogy mennyi pénzt lehet belőlük csinálni

A 2.-os sztorival meg megint az a baj, hogy ez EGY gyerek volt, aki rossz dolgot mondott/tett, ez után húzod rá a népcsoportra. Attól hogy egy kínai gyerek szereti a csokis fagyit, nem következik az, hogy minden kínai szereti a csokis fagyit

@istvan-76: Engem meg már rabolt ki fehér ember. Akkor most a fehérek mind betörők? Ilyenkor vajon miért nem veszik észre a bőrszínt?