Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axxonn

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jazzy Sabbath! Mellesleg láthatjuk ma este a gitáros úriembert klasszikus thrash metalt játszani a Testamenttel, a zépé Kimittud? színpadán. ..
Brit tudósok bebizonyították, hogy elég csupán egy alig hat másodperces dobkiállás egy '69-es instrumentális soul/funk B oldali nótájából , hogy olyan globálisan elterjedt zenei műfajok jöjjenek létre mint a jungle, drum'n'bass, breakbeat és kedves…..
A Kyuss a 'sztónerrokk' egyik irdatlan nagy alapvetése, dallamviláguk/hangolásaik legalább annyira visszaköszönnek a zsáner mai élvonalának nótáiban, mint a Sabbath klasszikus korszaka. Vadabb, punkos attitűddel kezdte Josh Homme és csapata Katzenjammer, majd Sons of Kyuss néven.…..
"...a fényesség kezét nem elereszteni, megtapasztalni és megérteni a környezetünk romlottságait, benézni néhány egészen förtelmes helyre, de a fényesség kezét NEM elereszteni és minduntalan törekedni arra, hogy azt minél erősebben fogjuk..."  - és esetleg a folyamatot egy…..
Ilyenkor locsolkodni szoktak meg ilyenek, ugye? Szép ruha, megtanult versek, kölni, rokonság, nem rokonság, kindertojás, pálinka, sütemény hegyek. Bár megtehetném megint... vagy csak egy sallangmentes látogatásra kiszabadulni a fővárosból, le a nagyszülőkhez. De nem, be kell érnem…..
Zseniális ez a fellépés. A végefele az énekes fetrengése és a közöny némelyik gyerek arcán már-már felülmúlhatatlan. Nekem a zenekar üzenete valami olyasmi, hogy nem kell annyira komolyan venni magunkat mert az jó. De tényleg! Ne vegyétek annyira komolyan magatokat, rengeteget tud…..
Azon a napon is három zenekar játszott a klubban. Ők a Black Elephant után, a Pelican előtt. Két régi jó cimborámmal 'sztóner triumvirátus' fedőnéven próbáltunk betelni a hallottakkal. Valószínűleg még egyikünk se látott addig még posztmetált játszani ennyire hitelesen.…..
Aki lemaradt volna a busójárásról ,de kedve bőven akad még telet égettetni az zúzzon odafele tátott szájjal (b)ámulni most csütörtökön a hajó fedélzetére! Az eredetileg trióként indult svédek - Mats Gustafsson (The Thing), Johan Berthling (Tape) Andreas Werliin (Wildbirds…..
Berlin , 1993. Moritz von Oswald és Mark Ernestus megtalálták a közös hangot. És így lett a dubtechno... (és látá az Úr , hogy ez jó.) A duó tekinthető a mostani minimal dömping epicentrumának. Szépen bedobták hetedhét zenék tegnerébe bakelit mérföldköveiket, hogy aztán…..
Simon Posford második Hallucinogen fantázianéven kiadott lemezének egyik csúcspontja. -BULIZÁS!..
Elég kézenfekvő okos elektronikát jól posztrockba mártani, de mégis úgy 13.772 milliárd évet kellett rá várni. De megérte! Mi az hogy! Olyannyira sikeres volt a művelet , hogy a távolinak tűnő közeljövőben valószínűleg gondban lesz egy rendező, hogy szürreális sci-fijében…..
Egy tökéletes világban nem a vajas felére esik a kenyér, kevesebb a nagyon magas ember koncerteken, nem lehet kapni kutyáknak szánt télapójelmezeket, nem pusztítjuk el a Földet ilyen hamar és több hasonló korong van ,mint Dj Shadow 1996-os klasszikusa ; az Entroducing..... Elvileg…..
minden napra egy zene Tool - Aenema 2012.12.21 15:28:00
Merthogy nem múlhat el egyetlen univerzum egyzene blogja sem Toolmentesen! Simán lehetséges,hogy az apokalipszis azért marad -esetleg,majd,stb- el mert a zenekar még aktív; még így is,hogy már 96 nyarán remélték hogy előbb utóbb vége lesz mindennek. A dal amúgy kapott Grammy-t is…..
Philadelphiaiak és nem ma kezdték, lélekvándorló rockban utaznak (vagy ha úgy tetszik; innerspace rock) Bár most, hogy így tűnődöm nem egy daluk elmenne világvége soundtrack-nek is.... A gitárok elképesztőek súlyosan szólnak, ugyanakkor legalább ennyire felemelőek…..
Egy kis hazai andalítás :  Lekapcsolom a villanyt a fejembenMécsest gyújtok a szívemben, fényeljenHa a világ botránkozik énrajtamAkkor tudom, jófele visz az utam A szerelem az egyetlen igazságAz eget is szerelemmel ragasztjákHa nem azzal, a csillag is lepottyanKőtáblává…..
A banda valahogy úgy alakult, hogy egyszer volt, hol nem volt, az Rx bandits főnök barátnője, és egy cikket olvasott cápákról és medvékről. Rx bandist főnök (Rich Balling) megjelent a színen, és megakadt a szeme a "the sound of animals fighting" félsoron, ami annyira megtetszett…..
Amikor először meghallottam ezt a dal meghallgattam egyből vagy 100szor, be lett loop-olva mint annak a rendje. Csak javasolni tudom, hogy kövessétek példámat, nagyon nagy hangulata van! Kitűnő háttérmuzsika flow élmények szerzéséhez. Kissé meg is lepett,hogy eddig még nem volt a…..
Éljenek a 60-as évek! Pezsdítő kuriózum az egyik legjobb fehér bluesgitárostól: http://www.youtube.com/watch?v=YaV-S5ivX3E Mást akartam mára amúgy- és most szomorú vagyok- mert nem találtam meg a neten..... nexxtthyme.. Kellemes utat dzserekek! ..
Íme; kedves cimboráim zenekara; a LostAgain.. Róluk úgyis csak szuperletívuszokban tudnék írni, inkább beszéljen a zene magáért :  <a href="http://lostagain.bandcamp.com/track/attraction-of-the-moon">Attraction of the Moon by LostAgain..</a> Naugye, nem csak én…..
axxonn 2012.10.08 22:47:23
Szeretem az olyan zenéket, amiket nem tudok hova tenni még akár sokadik hallgatáskor se. Az Oxbow pont ilyen, nem a szórakoztatás motiválja őket és ez így van jól. Nagyon hatással tud lenni az emberre, főleg ha az antennák pont a megfelelő irányba tekintenek (kacsint) . Az egyedi…..
axxonn 2012.09.24 05:58:04
www.youtube.com/watch?v=IV3S-p-FvpI a zenekar egy másik arca
"Örvendj publikum, jóhírt közölhetünk!" Szóval én vagyok az új srác és lesz majd minden. Meglát(/hall)játok. De legelőször álljon itt eme gyöngyszem -> Ők egy fasza kis csapat, sokan vannak, dán, svéd és egyesültállamok-beli tagokból áll. Érdemes tudni,hogy a…..