Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Compressor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nap múlva már a boltokban is lehet majd kapni a Soundgarden King Animal című új nagylemezét, amire 16 évet kellett várniuk a rajongóknak, na nem azért, amiért mondjuk a legutóbbi Guns N' Rosesra, hanem azért, mert a zenekar egész egyszerűen feloszlott a kilencvenes évek…..
A címválasztás néha annyiban nem konzekvens, hogy már nekem is feltűnt: látszólag minden második posztban csúnyáz valamit a robogóblog. Pedig nem is ez a szándék, korábban mindig ezt dobta a gép. Viszont a mai Vespát elég nehéz lesz leszólni, mert ez a robogó arra…..
Compressor 2011.08.17 08:19:47
@Akarki lehetek: Liptonnak igaza van szerintem.
Nekem Piaggio Liberty-m van,ugyanezzel a blokkal(az enyém 150-es),makulátlan állapotban,vigyázok is rá nagyon.A 2-2,5 literes fogyasztás mese,ezt még az új,befecskendezős-vizes 125-ös gépek sem tudják szerintem.Nagyon-nagyon óvatosan közlekedve(max.60,szépen folyatósan,nem durva gázrángatásokkal,stb)sem megy 3,6 alá városban a fogyasztás,ha sietek,akkor 4 liter is lehet.És mondon,úgy,hogy műszakilag tökéletesen rendben van a gép.Országúton kb. 3,2-3,4 körül megy el egy százast.
Compressor 2011.08.17 13:04:37
@Jerky_Master:
Kinek mi...Nekem is van korlátlan A-m,és vehetnék is nagymotort,de mivel 95% ban a városban gurulok,totál felesleges egy 125-150 ccm-nél nagyobb gépet tartanom.És mivel a robeszen sokkal kevésbé ázom-fázom,nem leszek tiszta dzsuva sem,pedig nem Armaniban közlekedem,mindig felöltözöm.Na ezért nem(sem)akarok váltós motort.Nekem egyébként egy nagykerekű Liberty-m van,Vespa nem kéne...ahogy fentebb a futár kolléga kifejtette nem mozog egy ligában útfekvés,futómű,fék terén a két gép...De jópofa kis gép,ha valakinek ez a kattanása akkor hajrá,ha vigyáznak rá,akkor kimegy a világból ez is.

Úgyhogy nekem marad a pöcsrakéta,én vállalom.
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
Totalbike hírek Jacko árverez 2009.02.20 11:25:00
Michael Jackson joggal lógathatja az orrát, az anyagilag és erkölcsileg megviselt popsztár sorra kénytelen elárverezi holmijait. Az egyre inkább háttérbe szoruló, arctalanná váló művész kétezer, Neverland Ranch-rél származó tárgytól szabadul meg, többek között a gyengén…..
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..