Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theinspiration

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon bosszantó tud lenni, amikor a frissen lakkozott körmünkről lepattogzik a festék. Van azonban egy jó kis trükk, amivel tartósabb lehet a körömlakk. Azt a legtöbben talán tudják, hogy érdemes több rétegben lakkozni. Vagyis legalább két rétegben vigyük fel körmeinkre a lakkot, a végén pedig…..
10 napom van kigyúrni magam, így mostanában elkezdtem videókat keresni, hogy szépen fejlődjek :) Megtaláltam EZT a youtube csatornát. Nagyon tudom ajánlani a rövid, de nagyon kemény videókat, mert csak néhány perce telik megcsinálni őket naponta, a kiscsaj pörgős, ügyes, izmos,…..
Megosztanám kis tapasztalatomat köröm térenEgészen végzős gimnazista koromig rágtam a körmöm, használhatatlan, beszakadó, szar körmökkel rendelkeztem. Akkor körül kezdett el érdekelni, hogy esetleg... lehetnének igényesek a kis karmocskáim. Nyilván először, hogy…..
Nos M.I.A-val indítanám a kis blogomat, mert ma újra rátaláltam. Elképesztően különleges a csaj, nem nevezhetjük komolytalannak (sikereit tekintve... meg aztán kislánya is van). Ja és olyan stílusa van, amit simán lehet irigyelni. És nem "Gagásodik" az évek során, ami egy piros…..